Városlista
2024. augusztus 31, szombat - Erika

Hírek

2013. December 30. 12:46, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

Vesztegetés miatt is nyomoznak a balmazújvárosi önkormányzatnál

Vesztegetés miatt is nyomoznak a balmazújvárosi önkormányzatnál

A Központi Nyomozó Főügyészség vesztegetés bűntett miatt folytat eljárást a balmazújvárosi önkormányzati hivatalt érintően - tájékoztatta Simon Richárd, a főügyészség helyettes szóvivője hétfőn az MTI-t.

Az MTI korábban úgy értesült, hogy városi tisztségviselő és vállalkozók is érintettek a nyomozásban.
Simon Richárd elmondta: a nyomozást 2014. március 22-ig folytatják az ügyben. Arról, hogy vannak-e gyanúsítottak, a nyomozás érdekeire hivatkozva nem adott tájékoztatást.
A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton arról tájékoztatta az MTI-t, hogy hivatali visszaélés gyanújával ismeretlen tettes ellen folyik eljárás az ügyben.
Tiba István (Fidesz-KDNP) polgármester szombaton az MTI megkeresésére elmondta, hogy nem tud ilyen ügyről az önkormányzatnál. Tájékoztatása szerint a rendőrség az elmúlt hetekben különféle iratokat kért be az önkormányzattól, de arról nem kaptak tájékoztatást, hogy milyen ügyben van szükségük ezekre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 31. 08:57, szombat | Belföld

Másfél millió diák kezdi meg az új tanévet a köznevelésben és a szakképzésben

Másfél millió diák kezdi meg a tanévet hétfőn a köznevelésben és a szakképzésben, az új nevelési évben a tanulókat és a tanárokat érintően több fontos változást vezetnek be

2024. Augusztus 31. 08:55, szombat | Belföld

Nyolc kastéllyal kezdődik meg a kastélytörvény végrehajtása

2024. Augusztus 31. 08:52, szombat | Belföld

Ukrajna egyelőre folytatja a kőolajszállítást a Barátság vezetéken

Ukrajna a szerződések lejártáig maradéktalanul teljesíti az orosz kőolaj Európába történő tranzitjára vonatkozó kötelezettségeit - helyesbítette Mihajlo Podoljak, az ukrán elnöki iroda tanácsadója pénteken korábbi kijelentését.

2024. Augusztus 31. 08:51, szombat | Belföld

Az MVM Csoport részesedést szerzett a világ egyik legnagyobb mélytengeri földgázmezőjében

Az MVM Csoport részesedést szerzett a világ egyik legnagyobb mélytengeri földgázmezőjében, miután pénteken lezárult az MVM Csoport és az azerbajdzsáni állami tulajdonú Southern Gas Corridor CJSC közötti tranzakció