Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Cégregiszter | Szépség

Cuba Sun

Tatabánya, Erdész út 8/a

Várlak Cubában

"Bár a világ rohan, szürke és mocskos...
...mindig vár egy hely, ahol Te vagy a fontos"

Amit Nálunk megtalálsz: 2 álló és 4 fekvő Ergoline gép.

Minden gépünkben a csokicső hozza el számodra a barnaságot.

Klimatizált üzletünkben hosszú nyitvatartással, eredeti csokicsövekkel hozzuk el számodra a napsütést és a hosszan tartó barnaságot. A város legnagyobb krémválasztéka segít, hogy a bőröd a maximumot kaphassa.
Immáron a CSOKISZOLI HÁLÓZAT tagjaként üzemelünk, egyedüliként a városban, mely garantálja a csövek eredetiségét, szolgáltatásunk magas színvonalát.

És ha ez még mindig kevésnek bizonyulna, lehetőséged van fogaid fehérítésére szolizás közben. Egy készlet, ami a tapasztalatok szerint valóban hatásos, és 6-8 alkalomra elegendő.

Amíg Te barnulsz, a fogaid fehérednek... Magic-smile:)

Rengeteg parkoló az üzlet előtt, de ha busszal érkezel, az sem jelent gondot, 50 m-re vagyunk a buszmegállótól.
Hosszú nyitva tartással várunk mindenkit, hogy ideérhessen. Nálunk nincs bejelentkezés, amikor időd engedi, szeretettel várunk!

Szép kártya is alkalmas fizetőeszközként.

Áraink:
1 perc 90 Ft

Bérlettel a következőképpen veheted igénybe a gépeket:
60 perces bérlet: 4800 Ft (80 Ft/perc)
100 perces bérlet: 7800 Ft (78 Ft/perc)

Tiszta, klimatizált üzletünk szeretettel, udvarias,kedves kiszolgálással,és szakértelemmel vár minden meglévő és új vendégünket. Ha bizonytalan vagy, kérdezd nyugodtan Ágit!

A csokicsőről pár mondatban:

A Chocolate Brown szoláriumcső forradalmian új technológiájának köszönhetően egyedülálló lehetőséget nyújt a szoláriumok számára! Már az első alkalom után látványos CSOKIBARNA bőrszínt eredményez, és egészséges barnulást tesz lehetővé!

Minden idők leghatékonyabb szoláriumcsöve, a Chocolate Brown, tökéletes mogyoró-, majd csokibarna bőrszínt kölcsönöz bőrének. A nap barnításához hasonlító barnítóerő természetes, csak a napozásra jellemző színt eredményezi, mindezt ellenőrzött biztonságos napozás keretében.

Szoláriumban eddig nem ismert barnítóerő, már 6 perc után is gyönyörű mélybarna színt eredményez a bőrön! Páratlan barnítóerő leégés nélkül, egészségesen! A bőrpír elkerüléséhez minden esetben csökkentse a napozóidőt!

Facebook: ITT

Csokiszolárium: ITT

Fotók

Cuba Sun
Cuba Sun
Cuba Sun
Cuba Sun
Cuba Sun
Cuba Sun
Cuba Sun
Cuba Sun

Nyitva tartás

  • Hétfő-Szombat: 8.00-21.00
  • Vasárnap: 9.00-19.00

kapcsolat