Városlista
2024. május 26, vasárnap - Fülöp

Cégregiszter | Építőanyag kereskedelem

Europlast - Progipsz

2800 Tatabánya, Alkotmány út 88.

Építő Centrum a profi építéshez

Cégünk NYÍLÁSZÓK, HŐSZIGETELŐ RENDSZEREK, szárazépítési ésGIPSZKARTON RENDSZEREKvalamint TETŐRENDSZEREK értékesítésével és kivitelezésével foglalkozik. A Magyar Gyártók által gyártott SALAMANDER, Blue Evolution és Gealan nyílászáró profilrendszer csúcsminőséget képvisel a hazai műanyag nyílászáró piacon. Az 5, 6, illetve 7 légkamrás nyílászárókat Biztonsági vasalattal szerelve, egyedi méret, forma és széles színválasztékkal, minden igényt ki tudunk elégíteni.
Építőanyag kereskedésünk (Pro Gipsz Építő Centrum) a megye egyik legnagyobb és 2001 óta működő építőanyag Centrumaként, megújult környezetben, kibővült termékskálával várja leendő üzleti partnereit és viszonteladóit. Fő profilunk a napjainkban egyre inkább teret hódító szárazépítészeti és szigetelési technológiákban használatos anyagok kis- és nagykereskedelme.
Szárazépítészeti termékeink között megtalálhatók a rögzítés-technikához szükséges csavarok, kötőelemek, fémtartozékok, fémprofilok, glettelő gipszek, gipszkarton építőlemezek és álmennyezet-rendszerek.
Palettánkat a szárazépítészeti anyagokon kívül a hang, hő és vízszigetelések teljes skálájával bővítettük ki. Ezen kívül forgalmazunk még tetőrendszerekhez szükséges anyagokat a fűrészárutól a tetőfedő anyagokig. Értékesítünk még alumínium, műanyag és fa nyílászárókat, árnyékolástechnikai szerkezeteket, Hörmann garázskapukat és a hozzátartozó kiegészítőket.
Szolgáltatásunk teljessége érdekében kínálatunkban helyet kapott az Árnyékolás technika, Garázskapu, Beltéri ajtó illetve Tetőtéri ablak, mely széles termékpalettával ügyfeleink igényét és egyben kényelmét szolgáljuk ki. Szakképzett kollégáinkkal segítséget nyújtunk önnek az árban és műszaki tartalomban a leginkább optimális termék kiválasztásában , melyhez ingyenes ajánlatot készítünk.
További szolgáltatásaink:
Családi házak és társasházak komplett belső és külső hőszigetelése,kivitelezése
Emellett vállaljuk még épületek tetőszigetelését, lábazatjavítását és festését.
Társasházak lépcsőház ablak cseréje, függönyfal cseréje
Bontás-beépítés, Párkányozás, Árnyékolók felszerelése, Kőműves javítási munkák, és a bontott hulladék elszállítása. Napkollektorok tervezése és kivitelezése.
Ingyenes előzetes felmérés, ingyenes árajánlatkészítés
ÉMI által Minősített Szakkivitelezői vállalkozás révén az ilyen jellegű kivitelezések lebonyolitása.
A tavalyi évben vezettünk be egy új hőszigetelési rendszert, ami lehetővé teszi családi házak és panellakások télen történő egyedi, beltéri szigetelését.
Termékeink ISO, ÉMI, MABISZ és CE minősítéssel rendelkeznek. A pályázati kiírásoknak és a legújabb építőipari követelményeknek teljes mértékben megfelelnek. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik társasházak, panelprogramok, közbeszerzési pályázatok kivitelezésében. Célunk a megszerzett piaci részesedésünk folyamatos növelése a kiélezett versenyhelyzetben a nyílászáró gyártás-értékesítés területén.

Címek, elérhetőségek:
Tatabánya , Alkotmány út 88.• Tel/fax: 34/799-100
email: info@progipsz.hu

Tatabánya, Dózsa Gy. út 56. • Mobil: 06-70/317-4832
email: tatabanya@europlastablak.hu

Tata, Május 1. út • Mobil: 06-70/317-5782
email: vargane@europlastablak.hu

Oroszlány, Rákóczi F. út 112. • Mobil: 06-70/317-4834
email: oroszlany@europlastablak.hu

Referenciáink:
Panel programban 470 lakás
Közbeszerzési pályázatban 28 lakás (Tatabánya, Réti út 36.)
Társasházi hitelpályázatok alapján 110 lakás
Szomódi Önkormányzat épülete
Környei orvosi rendelő épülete
Oroszlány Brunszvik Teréz Óvoda
Oroszlány Ságvári Általános Iskola
Lakossági megrendelések kb. 4100 lakás részleges vagy teljes cseréje.
Társasházi függönyfalak és portálok cseréje kb 80 épület
Társasházi Hőszigetelési és Tetőszigetelési referenciánk : Tatabánya Március 15 út 1-2, Béla Király Krt 34-35-36, Szent György út 50-52

Fotók

Europlast - Progipsz
Europlast - Progipsz
Europlast - Progipsz
Europlast - Progipsz

kapcsolat