Városlista
2023. március 24, péntek - Gábor, Karina

Cégregiszter | Szépség

Ildikó Szépségfarm

Tatabánya Hársfaliget 3. (Dózsakert)

Ildikó Szépségfarm, ahol mindig süt a nap!

CollaTan... egy élménnyel több!

Miben különbözik a többi csőtől?

Ez az első cső, mely képes volt ötvözni a szolárium és a kollagén csövek számtalan előnyét és a barnítás mellett serkenti a kollagén képzést is. Az EU 0.3 szabványnak megfelelő barnítási képesség mellett látványos anti-aging hatással is rendelkezik.

Világújdonság Magyarországon! Tatabányán elsőként az Ildikó Szépségfarm szoláriumába kerültek be a CollaTan szolárium csövek. Így a szolárium egyben szépít, barnít és a bőrt is selymesíti! A fényterápiával egybeépített szolárium csövek a bőr kollagén termelésére pozitív hatást gyakorolnak. Gyertek Ti is, hogy megtudjátok milyen az, amikor nem csak barnultok hanem közben és utána újra feszessé és bársonyossá válik bőrötök. 1 cső 2 funkvció 1 szolgáltatás.Használati javaslat: Heti 2-3x12 percre menj be a CollaTan fénycsövekkel felszerelt szoláriumba és 2 hónapig tartsd ezt be. Rögtön észre fogod venni, hogy miután kijössz nem érzed azt a bizonyos furcsa "szoliszagot", rövidesen kevesebb testápolót kell használnod, majd végül el is hagyhatod a krémeket. A bőrőd feszesebb lesz, az arcod egy-egy nehezebb nap után is üdébbé fiatalosabbá válik, illetve az elért barnaságod is tovább megmarad.

Mert mi szeretünk a vendéginknek mindig valami újdonsággal kedveskedni, és ugyanazért a pénzért többet nyújtani!

Az ingyen hívás az aranyoldalak.hu oldalról történik.

Csajok!

Elvégeztem a Sminktetováló tanfolyamot.

Gyertek bevezető áron próbáljátok ki a sminktetoválást!

Elrontott tetoválás javítása!

Ildikó Szépségfarm

Tatabánya szép, csendes, barátságos környezetében várja vendégeit a város egyik legmodernebb és legnagyobb múltra tekintő szépségszalonja. Álló és fekvő szoláriumok, "Ilcsi" referencia kozmetika, masszázs, mikrodermabrázió, Green Peel, Magic Smile fogfehérítés és még sok más szolgáltatás vár minden látogatót.

ÁRAINK:

3 D-s szálás műszempilla felrakás: 6000.-
Töltés 2000-4000 ft

Vacustep vákuumos alakformálógép:
1 alkalom 1 500 Ft, diákoknak 5 % kedvezmény
10 alkalmas bérlet 12 000 Ft, diákoknak 5 % kedvezmény
Ha szeretnéd kipróbálni, akkor MOST 50%-os áron megteheted.....ami 750 Ft-ba kerül.
Egy alkalom 30 percet vesz igénybe.

"Nagykezelés" + festés 6.000,-
"Kiskezelés" + festés 6.000,-
Mikrodermabrázió 2.000,-
Arcmasszás 20 perc 1.500,-
Arcvasalás 800,-
AHÁ-s kezelés 800,-
Szempillafestés 800,-
Lábgyanta térdig 1.000,-
Szemöldökszedés, festés 800,-
Szemöldökszedés 700,-
Szemöldökfestés 500,-
Bajuszgyantázás 400,-
Hónaljgyantázás 900,-
Bikinivonal gyantával 900,-
Teljes fazon 1.500,-
Lábgyanta végig 2.000,-
Tű nélküli mezoterápia 5.200,-
Green peel 19.990,-

Fülbelövés1.000,- / db+ a választott fülbevaló ára

Szolárium 80 Ft/perc!

Áraink magyar forintban értendőek és az ÁFÁ-t tartalmazzák!

Vendégeink bánkkártyával is fizethetnek.

Fotók

Ildikó Szépségfarm
Ildikó Szépségfarm
Ildikó Szépségfarm
Ildikó Szépségfarm
Ildikó Szépségfarm

Szolgáltatások, tevékenység, termékek

 • Újdonság a Cellulitisz ellen - VACU STEP
 • A megnyerő, ápolt külső manapság sokkal fontosabb, mint valaha. A szépségipar gyakran rukkolt elő újdonságokkal, hogy a hölgyek segítségére legyen a lehető legjobb megjelenésért folytatott küzdelemben.
 • A német gyártmányú VACU STEP tréner igazi áttörést ígér az alakformálásban. A szépítő korrekciót oly módon végzi el, hogy pozitív befolyást gyakorol a problémás (cellulitiszes) zónákra, mint pl. a has, a fenék, a csípő és a felső comb. Egyedül diéta vagy rendszeres fitness tréning után az alakproblémák gyakran megmaradnak.
 • A VACU STEP készülék egy vákuumkamrába helyezett eliptikus lépegető gép, melyben derékig zárt térben (vákuumban) dolgoznak a lábak és a test alsó része. A csökkentett légnyomású térben (vákuumban) csökken a combra, hasra nehezedő nyomás, az izmok könnyebben intenzívebben dolgoznak.A zsírszövetek vérellátása fokozódik, a nyirokutak kitisztulnak, a salakanyagok kioldódnak, a kalória égetés fokozódik, az emésztés is javul.
 • Az eredmények magukért beszélnek, a páciensek már az első kezelések után elmondják, hogy a tréningek után ébernek és frissnek érzik magukat és mindenek előtt több centiméteres csökkenést tapasztalnak a hasnál, a lábnál a fenéknél. A nagyfokú zsírégetés által szükségsterűen térfogatcsökkenés lép fel. 4-8 hetes kúra után sokan tapasztalnak több kilogrammos fogyást, illetve a problémás testrészek kerületének több centiméteres csökkenését.
 • Folyamatos tréninget feltételezve a zsír leépül, a narancsbőr fokozatosan eltűnik, a bőr feszes, üde és szép lesz.
 • A kezelés eredményességét természetesen fokozhatjuk diétával (magas zsírtartalmú ételek kerülése) és nagyon fontos a megfelelő mértékű folyadékbevitel (napi 2-3 liter víz).
 • Vacu Step vákuumterápiás fogyasztógép
 • A Vacu Step egy vákuumkamrába zárt elliptikus lépegetőgép, mely a női test kényes részeiről tünteti el a felesleges zsírt, valamint a narancsbőrt. Kiválóan halványítja a striákat is. Tapasztalat! Rendszres használatával egy 12 alkalmas bérlet felhasználása során 1 ruhaméret csökkenés érhető el.
 • Ez a gyengéd szépségkorrekció hibátlan bőrt és kiváló alakot biztosít a problematikus területeken – mint amilyen a has, a fenék, a csípő és a felsőcombok. A zsírégetésre koncentrál, miközben segít visszanyerni az egészséges, sima bőrstruktúrát. Működése közben a túlnyomás erősíti az izomzatot, és elégeti a kellemetlen zsírpárnácskákat. Egy kezelés általában 30 percet vesz igénybe.
 • 1 alkalom 1 500 ft
 • 10 alkalmas bérlet 12 000 ft, ami 3 hónapig érvényes.
 • Ha szeretnéd kipróbálni, akkor MOST 50%-os áron megteheted.....ami 750 ft-ba kerül.
 • Egy alkalom 30 percet vesz igénybe.

kapcsolat