Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Cégregiszter | Mezőgazdaság, disznövény

Kertgazda Kft.

2800 Vértesszőlős, Határ út 1. (a McDonalds mögött)

A Kertgazda Kertészeti Áruház 1994 óta működik.

Ajánlatunk:
Uszodavegyszerek és kiegészítők tartósan alacsony áron
Gyümölcs betakarításhoz, eltevéshez, feldolgozáshoz minden egyhelyen:

Gyümölcsszedők
Rekeszek, tároló edények
Cefrés hordók
Cefre és mustkezelő anyagok és berendezések
Pálinkafözők

Áruházunk szolgáltatási köre három nagy csoportra oszlik.
1.Haszonkerti, díszkerti és gazdálkodói termékek kereskedelme a hobby felhasználói szinttől a profi felhasználói szintig
2.Növény és kertészeti kiegészítők kereskedelme
3.Gépkereskedelem

Kicsit bővebben :
1.Haszonkerti, díszkerti és gazdálkodói termékek kereskedelme a hobby felhasználói szinttől a profi felhasználói szintig.
Ezen a szolgáltatási körön belül megtalálható a kertészeti, gazdálkodói szerszámok, kisgépek,alkatrészek,kiegészítők széles választéka. Növényvédelmi szerek értékesítésében szakképzett eladóink segítik a megfelelő termékek kiválasztását. A teljesség igénye nélkül kínálatunk tartalmaz még vetőmagokat,növényhagymákat,uszoda és kerti tó karbantartásához szükséges szereket, szerszámokat,tófóliákat,kül- és beltéri kaspókat, borászati gépeket és kiegészítőket és számos más a kertben, gazdaságban,ház körül nélkülözhetetlen terméket.
2.Növény és kertészeti kiegészítők kereskedelme
Kertészetünkben megtalálja a ma Magyarországon forgalmazott díszfák, díszcserjék,örökzöldek,évelők, vizi növények egynyáriak legtöbbjét. Igény szerint extra minőségű és méretű, illetve mennyiségű növények beszerzését is vállaljuk. Régen tartó üzleti,sok esetben baráti kapcsolat fűz minket növény beszállító partnereinkhez, akik ebben az üzletágban a legjelentősebbek Magyarországon. Kertépítő partnereinknek személyre szabott kedvezményekkel,beszerzési ,szállítási logisztikánk felkínálásával igyekszünk segítséget nyújtani az eredményes munkavégzésben. A növények mellett a kertészkedéshez elengedhetetlen kiegészítők is megtalálhatók kertészetünkben. Ismét a teljesség igénye nélkül kínálunk kerti tavakat, fa kiegészítőket,díszköveket, zsákos földeket ,fűmagokat, különféle mű- és szerves trágyákat. A tavaszi és őszi szezonban gyümölcsfák, szőlő oltványok és bogyósok óriási fajtaválasztékával várjuk a kertek barátait.
3.Gépkereskedelem
Legújabb és leghangsúlyosabban fejlesztett üzletágunk a gépkereskedelem. Áruházunk múltja, szakmai színvonala és nem utolsó sorban elhelyezkedése -Komárom-Esztergom Megye legforgalmasabb útja az 1.sz főút mellett található- segített minket partneri kapcsolat kiépítéséhez a Husqvarna Mo. Kft -vel, aki a Husqvarna gépek kizárólagos magyarországi forgalmazója. A 2008. Év elején áruházunk egy közel 100 m2 -es gépkereskedelmi részleggel bővült, ami tökéletesen alkalmassá vált Husqvarna szakkereskedésünk kialakítására. A Husqvarna márka világviszonylatban piacvezető az erdészeti- és kertészeti gépek piacán. A márka Magyarországon is a legkedveltebb a hobby- és a profi felhasználók körében egyaránt. Szakkereskedésünkben a Husqvarna gépek teljes palettáját megtalálja. Az esetleges alkatrész igények kielégítése is rövid határidővel és nagy biztonsággal megoldott. Szervizelési igény esetén nagy tapasztalatú szerviz partnerünk segít a problémák orvoslásában. Természetesen gondolunk a más márkájú gépekkel rendelkező vásárlóinkra is. Partner, Mc Cullogh, Jonsered, Flymo, Gardena, Alko, Stihl és még számos más márkához tudunk alkatrészutánpótlást biztosítani.
4. Amit még kínálunk
Egyre nagyobb piaci igény mutatkozik a tervszerűen épített kertekre vásárlóink körében. Vállaljuk kertek kivitelezését a tervezéstől az építésen át azok szakszerű fenntartásáig. A tervezés előkészítés szakaszában tájépítész-kerttervező munkatársunk, helyszíni felmérés során alkot képet a tervezendő kert méreteiről, adottságairól az építtető igényeiről. A terveket az építtető bevonásával készítjük el, hogy a szakmaiság találkozzon a tényleges igényekkel. A tervek elfogadása után tételes árajánlatot készítünk az elvégzendő munkákról és a beépítésre kerülő anyagokról. Ha az árajánlat elfogadásra kerül kezdődhet a munka. A munka megrendelése esetén a tervezés díját elengedjük.
Minden az épület falain kívül zajló munkát elvégzünk. Mik is ezek?
-földmunkák,tereprendezés
-csatornázási és kőműves munkák
-térkövezési munkák
-automata öntözőrendszerek telepítése
-sövénytelepítés,fűmagvetés,gyepszőnyegezés,hydro vetés
-szakszerű, hosszútávú kert- és parkfenntartás
Kertészeti árudánkban a helyszínen válogathatja össze az Ön leendő növényeit és az egyéb beépítésre kerülő anyagokat. Személyre szabott kedvezményekkel segítjük a minél gazdaságosabb vásárlást.

Fotók

Kertgazda Kft.
Kertgazda Kft.
Kertgazda Kft.
Kertgazda Kft.

kapcsolat