Városlista
2023. október 3, kedd - Helga

Cégregiszter | Lakberendezés

M-Tapéta

2837 Vértesszőlős, Határ út 1-3. (CBA Sztráda melletti üzletsor)

Az otthon díszítésének egyik legfontosabb eleme a falak felöltöztetése.

A falak alapvetõen meghatározzák a lakás hangulatát és befolyásolják a további kiegészítõk lehetõségeit is. Kínálatunkban ehhez megtalálhatók a legegyszerûbb papírtapéták, a hab-, a selyem-, a vlies- tapéták ugyanúgy, mint az exkluzív textiltapéták számtalan szín és mintavariációban.
A tapétázás, lakásdíszítés kiegészítõ termékei közül választhatnak díszlécekbõl rozettákból, bordűrökből,matricákból, poszterekből, design panelből. A tapéták mintáinak és színeinek sokasága gyakran megnehezíti a tapétaválasztást. Nagy szerepet játszik az, hogy a lakás melyik helyiségében kerül felhelyezésre a tapéta. A fal igénybevételétõl függõen – konyha, fürdõ, gyerekszoba stb. – a megfelelõ tapétát kell választania. Napjainkban a tapéták olyan bõséggel állnak rendelkezésünkre, hogy segítségükkel ezerféle stílus, hangulat alakítható ki lakásukban. Az üzletben található tapéták mellett katalógusainkból többszáz féle tapétából választhatnak, melyeket 3-20 napos határidõvel szállítunk. A katalógusokban található képekbõl ötletet meríthetnek, de szívesen segítünk személyesen is tapétái kiválasztásában.
Megismertetjük Önöket a különbözõ anyagokkal, trendekkel. Vállaljuk éttermek, pub-ok, szállodák tapétáinak tervezését az adott hely stílusához berendezkedéséhez igazodva. Jöjjön el üzletünkbe és találja meg a saját tapétáját!

Fotók

M-Tapéta
M-Tapéta
M-Tapéta
M-Tapéta
M-Tapéta

kapcsolat