Városlista
2024. február 22, csütörtök - Gerzson

Cégregiszter | Sajtó

Komárom-Esztergom megyei Szuperinfó

2800 Tatabánya, Fő tér 20.

Lapunk tagja a Szuperinfó újságok országos hálózatának.

Újságunk hetente 50.000 példányban jelenik meg Tatabánya, Tata, Oroszlány, Komárom városokban és a környező falvakban. Lapunk korábbi számai olvashatók az interneten (www.szuperinfo.hu) is. Hirdetőink ajánlatai így az egész országban elérhetők. Az apróhirdetések megjelennek továbbá a www.infotatabanya.hu internetes média portálon is.

Ha vidék, akkor Szuperinfó

A Szuperinfó Országos Laphálózat hazánk egyetlen ingyenes információs laphálózata, mely az ország 223 városában, és több mint ezer községében megjelenik, immáron tizenkilencedik éve. A Nemzeti Média Analízis 2009. évi III. negyedévi adatai alapján heti 2.449.273 rendszeres olvasót érhetnek el partnereink, lapjainkon keresztül, melyek országosan 57 helyi mutációban jelennek meg.*

A Szuperinfó név az ország (elsõsorban a vidék) vállalkozói számára a hitelességet, pontosságot és hatékony reklámkommunikációt jelenti. Ennek a teljesítménynek elismeréseképpen, hirdetõinknek és olvasóinknak köszönhetõen napjainkra az ország legmagasabb példányszámú, legnagyobb heti olvasótáborral rendelkezõ ingyenes információs laphálózatává váltunk.

Lapjaink többsége piacvezető saját működési területén. Ez köszönhető a lokális sajátosságokat figyelembe vevõ helyi Szuperinfó kiadók flexibilis tudásanyagának és szakértelmének, melyet ma is az alakuló piaci igényekhez alkalmazkodó folyamatos fejlõdés és megújulás jellemez.

Az ország egyharmada forgatja

A Szonda Ipsos által jegyzett Nemzeti Média Analízisből kiderül, hogy a magyarországi sajtótermékek közül a Szuperinfó rendelkezik a legnagyobb rendszeres olvasói táborral.

A Szuperinfó közel húsz éve folyamatosan piacon lévõ és erõsödõ laphálózat. Vidéken már megvalósította küldetését, hiszen a legtöbb magyar család, életének fontos információforrásává, segítõjévé vált. A laphálózat alacsony CPT értékének (ezer fő elérésének költsége), és pontos területi targetálási lehetőségének köszönhetően már nem csak a megyékben élõ vállalkozó réteg használja sikerrel, hanem multinacionális cégek, az államigazgatás különbözõ szervezetei valamint a reklámügynökségek hatékony kommunikációs eszközévé vált.

Jól irányzott hirdetésével éppúgy célba vehet egy várost, mint akár az egész országot. Keresse fel a lakóhelyéhez legközelebb esõ Szuperinfó szerkesztõséget, ahol elképzeléseit meghallgatva szakképzett ügyfélkapcsolati munkatársaink készséggel tájékoztatják a részletekrõl, illetve médiakutatásokra épülõ objektív adatokkal is szolgálnak annak érdekében, hogy Ön szakszerûen dönthessen.

Otthon az egész országban!

*A laphálózat teljesítményét a Szonda Ipsos Média-, Vélemény-, Piac- és Reklámkutató cég folyamatosan méri.

Fotók

Komárom-Esztergom megyei Szuperinfó

kapcsolat

Címkék: undefined