Városlista
2022. június 26, vasárnap - János

Cégregiszter | Árnyékolástechnika

Penésztelenítés-nyílászáró-árnyékolás

Tatabánya

Ha Önnek nyílászáró,árnyékolástechnikai,esetleg penészproblémája van, jó helyen jár!

25 éve foglalkozom árnyékolástechnikával, 15 éve nyílászárók javításával, szigetelésével, és a műanyag nyílászárók, valamint a külső falszigetelés robbanásszerű terjedése miatt penész és szellőzésproblémák megoldásával is! Jól képzett, megbízható kollegáim, s jó magam az ország jelentős területén képviseljük magunkat, az ügyfélkörből kapott visszajelzések szerint nagyon jó eredményekkel. Folyamatosan fejlesztjük-bővítjük, mind elméleti, mind gyakorlati tudásunkat, hogy a visszatérő, és az esetleges új problémákkal is sikeresen megbírkózzunk!

A modern minden szabványnak megfelelő nyílászárók, külső-belső szigetelések terjedésével, egyre többször kerülünk szembe, penész és az általa előidézett problémákkal! Mert valjuk be amellett, hogy komoly egészségi gondok forrása, esztétikailag sem a legmegfelemelőbb, és azon kívül, hogy akinél jelen van nem szívesen hív vendéget lakásába, hozzá sem szívesen mennek!

DE VAN MEGOLDÁS!!

PENÉSZ MENTESÍTÉS

Penész, pára, kellemetlen szag

• penész, pára, páralecsapódás, kellemetlen szagok
(tűz utáni, dohányfüst, doh, vizelet), atkák, csírák, gombák, spórák, élősködők, vegyszermentes elpusztítása

• közúti járművek, hajók, lakókocsik, hűtőkamrák, hűtőkocsik, orvosi rendelők, várók, közösségi életterek, vendéglátó helyek, konyhák, vendészobák, lakások, házi kedvencek, haszon állatok élettere, akvárium, kerti tó stb. fertőtlenítése

• klímatisztítás ( lakás-és autóklíma ) vegyszermentesen

• A fenti eljárás a hagyományos takarítást nem helyettesíti!
A munkához használt eszközeink ugyan méretileg kicsik, de óriási hatékonysággal dolgoznak, és mintegy 400 m3 levegőt tudnak óránként átmozgatni. A helyiségből -akár lakótér akár más- nem kell kipakolni csak és kizárólag az élőlényeket kell eltávolítani!

• A munkaterületet izoláljuk, így Ön mindvégig a lakásban tartózkodhat, míg szakembereink dolgoznak!

• Hőhidak, szigetelési problémák, penészedésre hajlamos területek felderítése, hőmérséklet-páratartalom-harmatponti jellemzőkkel

• Szellőzési problémák megoldása, szellőzők beépítése

• állapotfelmérés készítése

• tanácsadás

• kivitelezés

Speciális eszközünkkel a legeldugottabb zugokba is beférünk /lambéria, gipszkaton, burkolás stb./

A penészről /mint azt már többen megírták/ tudni kell, hogy minimális a tápanyag igénye, tehát szinte kivétel nélkül mindenhol megél, ahol a klíma folyamatosan 48-72 órán keresztül ideális a számára, ugyanis a spórák mindenütt jelen vannak a levegőben, támadásra várva! Lehet Ön nem is látja mert lambéria, vagy más fedett részen alakult ki, esetleg csak az utaló szagot lehet érezni!

Bár az emberi leleményesség határtalan, személyes tapasztalat, nem elég a probléma helyi vizuális eltüntetése-elfedése, mert az csak időleges!

Minden képpen a kiváltó okot kell megszüntetni,mely lehet:
- Fal szigetelés, hőhíd, tető
- Ázás, nedves ki nem száradt fal
- Fűtés
- Nyílászáró beállítás, elöregedett-szakadt szigetelés, rossz zár-záródás, beépítési hiba
- Rossz szellőzés-szellőztetés
- Magas páratartalom

Szolgáltatások, tevékenység, termékek

  • Nyílászárók utólagos szigetelése, passzítása, beállítása, zárcseréje, hőszivárgás mérése. Redőnyök, rovarhálók, árnyékolók, szalagfüggöny, harmonikaajtók készítése, javítása.

kapcsolat