Városlista
2024. június 20, csütörtök - Rafael

Cégregiszter | Mezőgazdaság, disznövény

Rotáció Kft.

Tata, Bacsó Béla u. 39/A

A Rotáció Kft. 1990-ben alakult két család közös vállalkozásaként.

A kezdeti időben a fő profil alkatrész és gépkereskedelem volt, valamint villamosgépek javítása és tekercselése. A cég életében jelentős változást hozott a cseh és szlovák gépgyártókkal történő kapcsolatfelvétel, melynek eredménye 1993-tól öt konszignációs raktár.
A kiskereskedelmi tevékenység fejlődését a Stihl gépek és alkatrészek forgalmazása hozta meg. Annak érdekében, hogy minél szélesebb körben tudjuk kiszolgálni vásáróinkat jelenleg a Cetelem Bankkal állunk kapcsolatban. A tatai és tatabányai Stihl Szakkereskedésünkben éppen ezért alakítottuk ki a kártyás fizetés lehetőségét is.


A fejlődés következtében jött létre a kiskereskedelmi, nagykereskedelmi majd a külkereskedelmi tevékenység.

Motorfűrészek, motoros kaszák, permetezőgépek, fűnyírógépek, kistraktorok (30-50 LE-ig), adapterek, ágvágógépek, ágaprítók, lombszívók, rönkmarók forgalmazásában és azok alkatrészeinek kereskedelmében vezető szerepet tölt be megyénkben a Rotáció Kft.

A STIHL és VIKING gépek még szélesebb körben való megismertetése céljából nyitottuk meg a Tatabányai Stihl Szaküzletünket.

Elsősorban a cseh és szlovák gépek, alkatrészek forgalmazása indította el a nagykereskedelmi üzletágat. A nagykereskedelmi forgalom az ország mintegy 150 kereskedőjén keresztül bonyolódik.

A legfontosabb termék a népszerű MT-8-as kistraktor (VINEA) és annak fülkés változata a VEGA, ami a TZ4K14B tipusú gép utódja. Ezek a traktorok mind mezőgazdasági, mind kommunális célra kiválóan alkalmasak.

A cseh gépek mellett nyugat-európai országból is importálunk alkatrészeket, gépeket, tartozékokat.

Így fejlődött ki a külkereskedelmi üzletág. Mostanra ennek az aránya nőtt, az exporttevékenység is egyre intenzívebben fejlődik.

A közelmúlban történt meg a központi telephely felújítása, fejlesztése. Így a telephely megfelel a kornak megfelelő elvárásoknak.

Célunk az ISO minősítés megszerzése.

Fotók

Rotáció Kft.
Rotáció Kft.
Rotáció Kft.
Rotáció Kft.

kapcsolat