Városlista
2021. december 6, hétfő - Miklós

Cégregiszter | Hotelek

Hotel Árpád

2800 Tatabánya, Fő tér 20.

Az Árpád Hotel az M1-es autópályához közel, a város szívében található.

A tatabányai Hotel Árpád a Vértes és a Gerecse hegységek találkozásánál, az M1-es autópályához közel, a város szívében található.

A szálloda felújításával lehetőséget teremtettünk különboz tréningek, továbbképzések, konferenciák szívonalas lebonylítására.

Az ide érkező vendégeket minden igényt kielégítő szállodában tudjuk elhelyezni, mely 57 db 2 ágyas, 3 db 1 ágyas szobával és 3 db lakosztállyal rendelkezik. Minden szoba fürdőszobás, telefonnal, televízióval, rádióval, minibárral, ADSL internettel felszerelt.

Az összes szoba légkondicionált. Kérhető nemdohányzó szoba is. A szauna, az 500 m2-es fittness terem és a nyilvános internetállomás a recepciónál, mind vendégeink kényelmét szolgálja.

Az étkezéseket a szálloda megújult éttermében biztosítjuk, mely a magyar és nemzetközi remekeiből álló választékát kínálja minden kedves vendégünknek.

Konferenciák az éttermi szinten található új, 150 fős "Árpád" teremben, valamint az emeleti 80 fős "Panoráma" teremben és az étterem melletti 25 fős különteremben tarthatók. Termeink légkoncionáltak.

Fotók

Hotel Árpád
Hotel Árpád
Hotel Árpád
Hotel Árpád

kapcsolat