Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Cégregiszter | Vásárlás, kereskedelem

Top Bútorház

2800 Tatabánya, Turul utca 2.

Cégünk 1999 óta foglalkozik minőségi bútorok forgalmazásával.

Kezdetben Vértesszőlősön nyitottunk, majd ugyanott 2005-ben egy fenyő- és matracszaküzlettel bővültünk. Időközben a piac és a vevők kívánságára egy nagyobb, koncentráltabb üzletet kerestünk, melyet 2006 augusztusában meg is találtunk Tatabányán a régi Centrum Bútorraktár helyén. Minden kedves érdeklődőnek szakértő kollégánk áll rendelkezésére.

Többnyire hazai bútorokat forgalmazunk, de választékunkban neves külföldi gyártók termékei is szerepelnek.

Bútorainkat minden esetben garanciával értékesítjük. Fenyőbútorok esetében ez öt évet, matrtacok esetén ez 10-15 évet jelent, de a többi termékeinkre is legalább 24 hónap garanciát vállalunk.

Termékeink: szekrénysorok, modern nappali bútorok, elemes bútorok, ülőgarnitúrák, fenyőbútorok, komplett hálószobák, gardróbszekrények, ágyak (ortopédikus ágybetétek, kanapéágyak, heverők, fotelágyak), kiegészítő kisbútorok (íróasztalok, komódok, tv állványok, dohányzóasztalok, előszoba bútorok, forgószékek, bárszékek, polcok), konyhabútorok, étkező garnitúrák

Fotók

Top Bútorház
Top Bútorház
Top Bútorház
Top Bútorház
Top Bútorház
Top Bútorház
Top Bútorház
Top Bútorház
Top Bútorház
Top Bútorház

Szolgáltatások, tevékenység, termékek

  • Megvásárolt bútorát az Önnek megfelelő időpontban megbízható kollégák az otthonába szállítják Budapesten és vidéken egyaránt!
  • Ha a bútorok esetleges összeszerelésére van szüksége, abban is készséggel állnak rendelkezésre tapasztalt asztalos kollégáink.

További szolgáltatások

  • Üzletünk kapcsolatban áll a Budapest Bankkal és a Cetelem Bankkal egyaránt, így segítséget nyújtunk áruhitel igénylése esetén, mindezek mellett bármilyen hitelkártyát módunkban áll elfogadni.

Nyitva tartás

  • hétfő-péntek: 9:00-17:30
  • szombat: 9:00-13:00

kapcsolat