Városlista
2024. február 25, vasárnap - Géza

Hírek

2023. Február 20. 15:49, hétfő | Belföld
Forrás: NAV

3 millióra megvágta a NAV, a helyszínen leszámolta és fizetett a cigicsempész

3 millióra megvágta a NAV, a helyszínen leszámolta és fizetett a cigicsempész

Nem okozott gondot a helyszínen megfizetni a több mint hárommilliós bírságot annak a férfinak, akinél csaknem ezer doboz csempészcigarettát találtak a NAV-osok.

A keleti határon, Lónyánál ellenőrizték a pénzügyőrök azt a sofőrt, aki mindössze két doboz cigarettáról tett bejelentést. Ella, a szolgálati kutya pillanatok alatt rácáfolt a sofőr állítására, amikor átvizsgálták az autót, amiben kettő helyett csaknem ezer doboz magyar zárjegy nélküli cigaretta lapult.

A csomagtér tolóajtajából, az oldalkárpitokból, a pótkerékből és a motortér esőcsatornájából egymás után szedték ki a pénzügyőrök a csempészárut. A férfi minden kartonra azt mondta, hogy az övé, majd minden további nélkül a helyszínen kifizette a több mint hárommillió forintos bírságot. Ezzel azonban az eljárásnak még nincs vége, a NAV munkatársai – a csempészcigaretta lefoglalása mellett – feljelentést tettek költségvetési csalás gyanúja miatt.

Címkék: cigarettacsempész, NAV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 24. 13:24, szombat | Belföld

Orbán Viktor a BYD autógyártó vezetőivel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton a Karmelita kolostorban fogadta a kínai BYD autógyár vezetőségét, és áttekintették az óriásvállalat magyarországi beruházásainak helyzetét

2024. Február 23. 13:49, péntek | Belföld

Nagyszabású ellenőrzést tart a rendőrség az utakon

A buszosokat és a tehergépkocsik sofőrjeit ellenőrzi hétfőtől február végéig a rendőrség a Roadpol Truck & Bus akció keretében.

2024. Február 23. 13:47, péntek | Belföld

Orbán Viktor: négy géppel bővül a magyar Gripen-flotta

További négy géppel bővíti Magyarország a honvédség Gripen vadászbombázó repülőgépflottáját - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Budapesten, miután tárgyalt Ulf Kristersson svéd miniszterelnökkel.