Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2018. Szeptember 10. 07:20, hétfő | Belföld
Forrás: mti - fotók: police.hu

57 milliós kábítószerfogás Udvaron

57 milliós kábítószerfogás Udvaron

Egy szerb drogfutár több mint 28 kiló marihuánát próbált meg Magyarországra csempészni szombaton - tájékoztatta az ORFK hétfő reggel az MTI-t.

Kábítószer birtoklásának megalapozott gyanúja miatt nyomoz egy szerb állampolgár ellen a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) - olvasható a rendőrség közleményében.

A férfi szeptember 8-án reggel jelentkezett belépésre az udvari közúti határátkelőn. A Baranya megyei határrendész a kocsiban kannabiszszagot érzett, ezért a járművet alaposabban is ellenőrizték, a keresőkutya pedig az autó alvázánál drogot jelzett.

A rendőrök és a pénzügyőrök az autó padlózata alatt kialakított rejtekhelyen 27 csomagban több mint 28 kilónyi szárított növényi törmeléket találtak, amelyet az NNI lefoglalt. A lefoglalt anyag az előzetes szakértői vélemény szerint marihuána, amely feltehetően meghaladja a különösen jelentős mennyiség alsó határát, a feketepiaci értéke körülbelül 57 millió forint - írták.

Az NNI a szerb férfit előállították, gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásának indítványozását.

Címkék: drog, kábítószer, udvar

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során