Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Október 20. 14:33, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

60 forintért verték össze

60 forintért verték össze

Súlyosan megsérült az a hajléktalan férfi, akit egy többszörösen büntetett előéletű fiatalember támadott meg Debrecenben. A brutális rabló 60 forintot zsákmányolt, a rendőrök percek alatt elfogták.

A hajléktalan férfit kedden este támadta meg a 21 éves fiatalember a megyeszékhely Petőfi terénél. Hátulról rontott a férfira, lerántotta a földre, majd ütni kezdte. A támadó elvette az áldozat övtáskáját, s a zsebeiben talált hatvan forintját, majd elmenekült. Nem jutott azonban messzire, a közeli felüljárónál igazoltatták a rendőrök, akik eközben értesültek a központtól, hogy rablás történt a közelben. A személyleírás illett az igazoltatásra megállított férfira, s nála volt a megszerzett övtáska is. A gyanúsítottat előállították, majd őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását. A kirabolt férfit kórházba kellett szállítani, sérülései súlyosnak bizonyultak. (lm)

HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.