Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. Szeptember 09. 14:08, péntek | Helyi

72 óra (Tatabánya)

72 óra (Tatabánya)

Mindössze 72 óra elegendő volt ahhoz, hogy egy szemfüles állampolgárnak köszönhetően a Rendőrség elfogja, az Ügyészség vádat emeljen, a Bíróság pedig elítéljen egy tolvajt.

Egy 23 éves oroszlányi férfi ült a vádlottak padján csütörtökön, miután forrónyomos üldözést követően a tatabányai rendőrök elfogták és őrizetbe vették. Tatabányán, a Semmelweis úti temető mögötti hétvégi házak egyikébe ment be jogosulatlanul. Benyomta a kisház bejárati ajtaját, majd onnan eltulajdonított egy láncfűrészt és 3 db láncot.

Sokan laknak még kint hétvégi házaikban a környéken. A kiszemelt ház egyik távolabbi szomszédja is kertjében szorgoskodott, mikor gyanús hangokat hallott. A háttérbe húzódva figyelte, amint a fiatal férfi táskájában a láncfűrésszel elhagyta a házat, majd a zsákmányt egy közeli bozótosban elrejtette. Közben a Rendőrséget is értesítette, akik a megadott címre siettek. A gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően a férfit még a helyszín közelében megtalálták.

A 23 éves oroszlányi férfit a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette és kezdeményezte gyorsított eljárással bíróság elé állítását. A bíróság csütörtökön 168 óra közérdekű munka elvégzésére kötelezte a tolvajt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.