Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2022. Május 11. 06:00, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

8 éves unokahúgával folytatott viszonyt egy zalai férfi

8 éves unokahúgával folytatott viszonyt egy zalai férfi

Szexuális erőszak és visszaélés miatt emeltek vádat egy férfi ellen, aki unokahúgát annak nyolcéves korától nemi vágyának kielégítésére használta - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Pirger Csaba közölte: az 1998-ban született sümegcsehi férfi rendszeresen a szobájába hívta játszani az akkor még csak nyolcéves unokahúgát. A vádlott kezdetben a kislányt az ölébe ültette és masszírozta, később pedig meztelenül az ágyra fektette, hogy nemi vágyát kiélje rajta.

Az évi három-négy találkozásuk néhány évvel később az akkor 12 éves lánynak kezdtek kellemetlenné válni. Tavaly nyáron rokonai előtt is felfedte a történteket.

A Keszthelyi Járási Ügyészség folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak és folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés bűntette miatt emelt vádat a férfi ellen.

Címkék: pedofil, vádemelés, Zala

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.