Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2013. November 07. 22:01, csütörtök | Helyi sport

A 2012-2013. tanévi Diáksport Díjátadó Ünnepség a Vértes Agorájában

A 2012-2013. tanévi Diáksport Díjátadó  Ünnepség a Vértes Agorájában

Több mint 80 egyéni és 17 csapat részesült elismerésben tegnap a Diáksport Díjátadáson.

Schmidt Csaba polgármester köszöntője után léptek a pódiumra egyenként az ifjak, akik az Országos Diákolimpián egyéni számokban 1-6. helyezést illetve csapatban 1-8 helyezést érték el.
Ezt követően a Diákolimpia országos döntőbe jutott sportolókat felkészítő edzők és testnevelők köszöntése következett, majd a sportolók iskoláinak szóló elismeréseket adták át.
Tatabánya Városi Diáksport Szövetség elnökségének határozata szerint „Kiváló Nevelőmunkáért” elismerésben részesítették azokat a pedagógusokat, akik életpályájuk meghatározó részében a város diáksportjáért tartósan kiemelkedő tevékenységet folytattak, illetve egy olyan sportegyesületet amely 30 évvel ezelőtt alakult és azzal a céllal jött létre, hogy a futás, a kocogás megszállottjainak közösségi igényét elégítse ki, név szerint: Lelik Istvánné, Horváth Józsefné (Zsuzsika), Csorba Györgyné, Katika , Lamatsch János elnök úr, Turbuk István elnök-helyettes úr.

Díjazottak:

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.

2024. Július 17. 08:00, szerda | Belföld

Maruzsa Zoltán: a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek

A megrendelt tankönyvek gyártása a napokban fejeződik be a debreceni Alföldi Nyomdában, a tanévkezdésre minden iskolában ott lesznek a tankönyvek - közölte a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára sajtótájékoztatón kedden.