Városlista
2024. szeptember 26, csütörtök - Jusztina

Hírek

2012. Október 01. 10:47, hétfő | Helyi

A bányász mazsorettek jubileuma

A bányász mazsorettek jubileuma

A Tatabánya Bányász Mazsorett Együttes a Földi Imre Városi Sportcsarnokban tartotta fennállásának tízéves jubileumi gálaműsorát.

A város vezetői, képviselői közül többen helyet foglaltak a nézőtéren, így Bereznai Csaba alpolgármester, dr. Bene Magdolna címzetes főjegyző asszony, Pataki Zoltánné és Magyarné Kocsis Andrea önkormányzati képviselők, Sámuel Botond az Agora Nonprofit kft.ügyvetetője is.
Bereznai Csaba köszöntőjében elmondta, emlékeiben él, hogy szinte nem volt olyan városi rendezvény, amelyen a mazsorettek ne léptek volna fel, más intézmények által szervezett programok állandó résztvevői. Sok áldozatos munka árán érték el sikereiket, a 'Mazsolákra", akik sok szép eredményt értek el itthon és külföldön egyaránt, méltán lehetünk büszkék rájuk. Az önkormányzat is elismeri tevékenységüket, az előző évihez képest megduplázták az együttes támogatását - tette hozzá az alpolgármester.

Beke Tímea művészeti vezető irányításával pergő ritmusú előadást láthattak nézők, műsorban képvsieltette magát az együttes minden csoportja, a legkisebbektől a legnagyobbakig. Elismeréseket vehettek át az Év Mazsorettjei akiket a tagok maguk közül választottak meg: Gábor Luca, Gál Barbara, Hozák Réka, Szappanos Tanita, Kovács Loretta.

Az idén alapított Mazsorett Csillag díjat Tőke Emília, Kováts Laura, Füri Ramóna, Mészáros Krisztina, Petróczi Tímea, Herbert Szilvia, Móricz Klaudia, Bognár Zsuzsa kapta meg.

Címkék: mazsorett

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 25. 07:52, szerda | Helyi

NAV: szeptember 30-ig igényelhető vissza a külföldi áfa

2024. Szeptember 13. 06:00, péntek | Helyi

PM: az IMF is támogatja a magyar EU-elnökség célkitűzéseit

A Nemzetközi Valutaalap (International Monetary Fund, IMF) szerint a magyar gazdaság növekedése az uniós rangsor élmezőnyében lehet jövőre

2024. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban

Győzelem Bosznia-Hercegovinában, rajt Montenegróban - ez az utóbbi napok mérlege Szász László esetében, aki a hétvégén Pljevljaban versenyez.

2024. Augusztus 16. 10:10, péntek | Helyi

PARFÜMÖKET LOPTAK

A tatabányai rendőrök a lakosság segítségét kérik a bűncselekmény feltételezett elkövetőinek azonosításában.