Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. December 16. 08:19, hétfő | Helyi sport

A IX. Ökölvívó Mikulás kupa

A IX. Ökölvívó Mikulás kupa

A közelmúltban már hagyomány szerint a TSC ökölvívó termében került megrendezésre a Rózsa András által szervezett IX. Mikulás kupa.

A mérkőzéseken a fiatal kezdő versenyzőknek van lehetőségük arra, hogy megmutassák hogyan sajátították el az ökölvívás alapjait. A sporttal pár hónapja ismerkedő gyermekek szülei büszkén figyelhették gyermekeik ringben való biztonságos küzdelmét.
A mérkőzéseken a 10 és 15 év közötti ifjú boksz palánták edzőik kíséretében, bíztatásával bátran álltak ki a kötelek közé és néztek szembe ellenfelükkel. Idén a 15 mérkőzésen 14 tatabányai fiatal boxolót köszönthettünk a mérkőző párok között. Az öklözők bemutatták a közönségnek rátermettségüket és küzdeni tudásukat, melynek köszönhetően a teremben parázs hangulat bontakozott ki.
A mérkőzéseket követően a tisztesen helyt álló versenyzők érmeket, illetve mikulás csomagokat vehettek át a szervezőktől. A gyermekek épségére a mérkőzéseket vezető bírókon kívül a rendezvényen résztvevő orvos vigyázott.
Rózsa András, Udvari Attila és Berki Károly által felkészített versenyzők: Babai Dávid, Bihari Gusztáv, Bereczki Dominik, Bomba László, Dér József, Mészáros Pál, Mészáros Zoltán, Páter Alex, Rőden János, Tóth Martin, Varga Béla,
Kalló László és Kardos József versenyzői: Ovári Martin, Vörös Ferenc, Sipos János
A résztvevő klubok versenyzői Vecsésről, Balatonfüredről, Tatáról, Oroszlányról és nem utolsó sorban Fehérvárról érkeztek.
A TSC ökölvívó szakosztálya sok szeretettel várja a 10-15 év közötti sportolni vágyó fiatalokat minden hétköznap délután négy órától a Földi Imre Sportcsarnok mögötti ökölvívó teremben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.