Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2012. Április 12. 07:19, csütörtök | Sport
Forrás: mno / MTI

A kimaradó játékosok is ott lehetnek az olimpián

A kimaradó játékosok is ott lehetnek az olimpián

Saját költségén kiutaztatja Londonba a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) a férfi válogatott olimpiai keretéből kimaradó játékosokat.

Az MKSZ szerdai tájékoztatása szerint az elnökségi ülésen Vetési Iván elnök javaslatára döntött így a testület. Ez azokra a játékosokra vonatkozik majd, akik végigcsinálják az ötkarikás felkészülést, de végül nem kerülnek be a 14 fős szűkített keretbe.

A grémium egyúttal elfogadta a bizottsági beszámolókat, amelyek a sportág április 28-ai évi rendes küldöttgyűlésére készültek.

A férfi kézilabda-válogatott a múlt héten a svédországi olimpiai kvalifikációs tornán második helyen végzett a házigazdák csapata mögött, ezzel biztosította londoni részvételét.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.