Városlista
2021. december 5, vasárnap - Vilma

Hírek

2011. Június 30. 14:15, csütörtök | Helyi

A köztisztviselőket köszöntötték

A köztisztviselőket köszöntötték

A köztisztviselők napja alkalmából a tatabányai önkormányzat vezetői a Városháza kiválóan teljesítő munkatársait köszöntötték. Idén az év köztisztviselője elismerést Schanzenbacherné Monori-Kiss Andrea, a városüzemeltetési irod

Az ünnepségen Schmidt Csaba polgármester úgy fogalmazott, nehéz éven van túl a Polgármesteri Hivatal, hiszen az önkormányzati rendszer átalakítása már elkezdő-dött, ugyanakkor még folyamatban van. Ezt követően a kiemelkedő teljesítményt nyújtó dolgozókat méltatta a polgármester: az év köztisztviselője Schanzenbacherné Monori-Kiss Andrea irodavezető mellett jutalomban részesült még Fenyvesi Veronika oktatási irodavezető és Komlós Piroska lakásgazdálkodási irodavezető is.
Dr. Bene Magdolna címzetes főjegyző szintén elismerően szólt a Polgármesteri Hivatal dolgozóinak munkájáról. Kiemelte, a város polgárait és a testületet egyaránt segíteniük kell.
Az ünnepségen megköszönték még a nyugdíjba vonuló kollégák munkáját is. Dr. Bödecs Eszter, Fancsaliné Varga Mária, Hanákné Győri Éva, Kovács Zoltánné, Molnár Károlyné, Nagy Éva, Németh Sándor, Oláhné Smudla Anikó, Pokorny Vilmosné és Tóth Tihamérné búcsúzott a kollégáktól és a hivatali munkától.

A köztisztviselők napja alkalmából 2011. július 1-jén, pénteken a Polgármesteri Hivatal zárva tart.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 02. 12:22, csütörtök | Helyi

Ingyenes prosztatarák szűrési hónapot tartott a Bridgestone

A kampány középpontjában a rendszeres rákszűrés és az általános egészségmegóvás áll

2021. November 25. 14:02, csütörtök | Helyi

Világszínvonalú szemvizsgálat a tatabányai OptiMarkt optikában

Minden szem más és más, akárcsak az ujjlenyomat. Ez az egyéni különlegesség pedig személyre szabott korrekciós eljárásokat követel meg.

2021. November 22. 12:00, hétfő | Helyi

Kettős gyilkosság miatt emeltek vádat egy hajléktalan ellen

Vádat emeltek egy hajléktalanként élő férfi ellen, aki januárban bozótvágóval és késsel megölte alvó ismerőseit - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

2021. November 22. 08:46, hétfő | Helyi

MOVE 2021: Új mobilitási megoldásokkal alakítja át a Bridgestone és a Webfleet Solutions az elektromos flottákat

A Bridgestone EMIA és leányvállalata, a Webfleet Solutions a világ egyik legnagyobb mobilitási rendezvényén, a londoni MOVE 2021-en mutatta be, milyen megoldásokat nyújt az elektromos flották népszerűsítésére.