Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Július 05. 14:42, kedd | Belföld
Forrás: Kavitációs ultrahangos zsírbontás

A masszázs jótékony hatásai

A masszázs jótékony hatásai

Masszázs során a kezek nyomást gyakorolnak a testre, ez a nyomás a megfelelő pontokon megfelelő módon segíti az élettani folyamatokat.

Masszázs során közvetlenül a bőrrel érintkezik a masszőr, így számos hatása jelentkezik a bőrön: bőrpuhítás, bőrtisztítás, segíti az elhalt sejtek leválását és az anyagok felszívódását. A masszázs során keletkezett hő hatására megváltozik a bőr vérereinek állapota, azok kitágulnak és a hajszálerek is megtelnek vérrel. Ezáltal serkenti a tápanyag és a bomlástermékek elszállítását, illetve az anyagcserét.

Masszázs mechanikai hatására, a test nyirok és vérkeringés rendszere felgyorsul. A kezelés közben megszűnnek a bőr alatti kötőszövetben lévő feszülések, letapadások. Az izomzat vérellátása javul, ami által gyorsabban regenerálódik, nő a teljesítőképesség, a salakanyagok gyorsabban eltávoznak.

A masszázs nyugtató és stressz oldó hatása közismert. Feloldja az izmok feszülését, normalizálja a szívritmust, csökkenti a vérnyomást, enyhíti a stresszt. Az agyat endorfin kiválasztására készteti, ami gyógyszerek használata nélkül enyhíti a fájdalmakat, kellemetlen közérzetet.

Mára már széles körben elterjedt és könnyen elérhető a masszázsok széles köre: pihentető, gyógyító, relaxáló, kényeztető, sportmasszázs… Kényeztesse magát, és figyeljen egészségére!
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.