Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2011. December 15. 13:02, csütörtök | Belföld
Forrás: STOP/One Média

A pornó az oka: Reitman filmje soha nem készült volna el

A pornó az oka: Reitman filmje soha nem készült volna el

Az Egek ura írója és rendezője elárulta, hogy a filmet egy kávézóban írta meg, mert otthon nem tudott dolgozni.

Jason Reitman író és rendező elmondta, az Egek urát egy kávézóban írta meg. A filmes képtelen volt az otthonából dolgozni, mert rajong a pornóért, a gyűjteménye pedig állandóan elvonta a figyelmét a munkáról.

A Juno rendezője elismerte, hogy mindig is nagyon nehezére esett a munkára koncentrálni a házában, mert amikor csak elunja magát, felnőtt filmeket kezd nézni. Éppen ezért egy helyi Starbucks kávézóba vonult át forgatókönyvet írni. Az Egek ura szinte teljesen ott készült, éppen ezért vissza is "költözött" a Palm Springs-i üzletbe, amikor egy új filmen dolgozott.

"Az Egek ura legnagyobb részét és a Labor Day-t is a Palm Springs-i Starbucks-ban írtam... Otthon ijesztő dolog dolgozni. Rengeteg dolog van, ami elvonja a figyelmed, túl nagy a csend, túl könnyű elvonulni pornót nézni. Itt viszont csak halk beszélgetés van, meg lágy zene és hatalmas kávéfőzők... És a legszebb dolog abban, hogy rendező vagy, hogy nem ismer meg senki." - mondta el Reitman.

Címkék: Egek ura, Jason Reitman

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 02. 12:00, szombat | Belföld

Orbán Viktor a kongói elnökkel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Félix Antoine Tshisekedivel, a Kongói Demokratikus Köztársaság elnökével folytatott tárgyalásokat a törökországi Antalyában

2024. Március 02. 12:00, szombat | Belföld

Meteorológia: melegrekordokkal indult a március is

Melegrekordokkal indult a március is: megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján szombaton.

2024. Március 02. 06:00, szombat | Belföld

Átlagosan 20 százalékkal emelkedik az egészségügyi szakdolgozók alapbére

Március 1-jétől átlagosan 20 százalékkal nő az egészségügyi szakdolgozók alapbére - jelentette be a Belügyminisztérium egészségügyi államtitkára pénteken Budapesten, újságírók előtt.

2024. Március 01. 15:26, péntek | Belföld

Meteorológia: megdőlt a melegrekord a fővárosban csütörtökön

Megdőlt a hajnali és a napi fővárosi melegrekord is csütörtökön - közölte a HungaroMet Zrt. a honlapján pénteken.