Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Január 08. 09:07, kedd | Helyi

A Sissy győzelmével és 156 ezer forintos bevétellel zárult a jótékonysági labdarúgótorna

A Sissy győzelmével és 156 ezer forintos bevétellel zárult a jótékonysági labdarúgótorna

Negyedik alkalommal szervezték meg január 5-én Vértessomlón az U40+ Kupa elnevezésű teremlabdarúgó tornát, melyen a visszatérő vendégek, a Kormányhivatal, az MLSZ megyei igazgatósága, a Felsőgalla, a Sissy és a házigazdák együttese mellett idén a Groupama is küzdött a serlegért. A torna abban is különbözött a korábbiaktól, hogy a szervezők jótékonysági programként hirdették meg, az általános iskola tornacsarnokának folyosóján kihelyezett adományládában a kömlődi kisfiú, Koczka Szabolcs gyógyulásához gyűltek a forintok, s mint délután kiderült, szép számmal, hiszen 156 ezer forintot tartalmazott.

A csapatok két csoportban hajtottak a kupáért, s hiába erősítette hagyományosan Dr. Kancz Csaba, a kormányhivatal vezetője is saját együttesét, csupán a Groupama elé, az ötödik helyre sikerült feltornászniuk magukat.
Tavaly gólaránnyal nyerte el a harmadik helyezést az MLSZ a házigazdák elől, idén azonban a somlóiak vették jobban a bronzmérkőzés akadályait, 7-0-s győzelmük a harmadik helyre repítette őket.

A Sissy az előző kupán 100%-os teljesítményt nyújtva „tarolt”, és idén is remek formát hozott, hiszen első meccsén az MLSZ ellen 8-0-s győzelmet aratott, majd a Groupama hálója 18-szor rezgett, míg az ellenfélnek egyetlen gólt sem sikerült szereznie. A Felsőgallával, az első helyért vívott mérkőzésen 6 gól született, valamennyinek a Sissy drukkolói tapsolhattak, így az abszolút magabiztos és eredményes játéka után idén is a Sissy vehette át az eredményhirdetés során Igó István Vértessomló, valamint Bogáth István Kömlőd polgármesterétől a legfényesebben csillogó kupát.

A tornát követő hétfőn, január 7-én érkezett a hír, hogy az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága további 50.000 forinttal járul hozzá Koczka Szabolcs gyógyításához.

Címkék: vértessomló

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.