Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2011. December 20. 22:03, kedd | Helyi

A szeretet Karácsonya az Éltes iskolában….

A szeretet Karácsonya az Éltes iskolában….

A tatabányai Éltes iskolában csoda történt – mondták a gyerekek. Valóban csoda történt, hiszen a téli szünet előtti utolsó napon a diákokat ünnepi reggeli fogadta.

Az iskola ebédlőjét megtöltötte a finom kalács, kuglóf, meleg kakaó, mézes citromos tea illata, amelyet a Pikantó Étterem kollégái varázsoltak az asztalra a Becton Dickinson Hungária Kft. támogatásából. Az ünnepi reggeli a Karácsonyi ünnepség-sorozat kezdete volt, amelyet a Vértesszőlősi Általános Iskola diákjainak vendégműsora és az „Élteses” középiskolás diákok műsora követett. Együtt tapsolt minden diák a produkciók láttán, amit csak az a tapsvihar múlt felül, amikor az iskola aulájában felállított Karácsonyfa előtt - amellyel a Tatabányai Erőmű Kft. a „Kéz a kézben” program keretében lepte meg az intézményt – a szülők képviseletében Vass Orsolya és a szülői munkaközösség vezetője, Toma Gyöngyi bejelentette, ajándékokkal érkeztek.
A szülők december elején vállalatokat, cégeket kerestek meg, azzal a kéréssel, hogy az Éltes iskola diákjai számára a karácsony ünnepéhez méltó hangulatot tudjanak varázsolni a pedagógusokkal együtt. Így történhetett meg, hogy az iskola karácsonyfája alatt édességek, gyümölcsök, játékok, sportszerek, üdítők várták az örömteli gyermekarcokat.
A karácsonyi ajándékbontás után játszóház várta a diákokat, ahol kézműves foglalkozás keretében ajándékot, karácsonyi dekorációt készíthettek családtagjaik számára. A kézműves játszóház az AXA Biztosító támogatásából került megrendezésre.
Ezen a karácsonyi ünnepségen a gyerekek megélhették, hogy milyen jó ajándékot kapni, és milyen jó ajándékot adni.
A szülők és az intézmény nevében köszönetünket fejezzük ki annak a 31 támogatónak, akik olyan Karácsonyi ünnepélyt varázsoltak diákjaink számára, amely emlékezetes marad számukra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.