Városlista
2022. november 27, vasárnap - Virgil

Hírek

2012. Május 30. 07:15, szerda | Kék hírek
Forrás: mno / MTI

A szőlőprést és a kéziszerszámokat sem hagyták meg

A szőlőprést és a kéziszerszámokat sem hagyták meg

Elfogtak a rendőrök két férfit, akik a gyanú szerint tizenhét hétvégi házat fosztottak ki Kazincbarcikán és a városhoz közeli Sajóivánkán; a bíróság elrendelte a feltételezett elkövetők előzetes letartóztatását.

Közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel.

Dobi Tamás elmondta: a közelmúltban Kazincbarcikán, az Ádám- és a Hidegvölgyben, valamint Sajóivánkán több hétvégi házat is feltörtek; az elkövetők jószerivel mindent elvittek, főleg szerszámgépeket, szőlőprést, borászati kellékeket, konyhai felszereléseket. Az ellopott tárgyak értéke 10 ezertől 300 ezer forintig terjed, a rongálással okozott kár helyenként ezt jócskán meghaladta.

A rendőrök egy 36 és egy 30 éves kazincbarcikai férfit fogtak el, őket gyanúsítják a 17 hétvégi ház feltörésével, a házkutatás során több ellopott tárgy is megkerült.

MTI / mno

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 11. 18:05, péntek | Kék hírek

A kocsma tulajdonosára támadt, amiért be akart zárni

2022. November 10. 08:20, csütörtök | Kék hírek

Akkumulátort, katalizátort és közel 1000 liter gázolajat lopott, a rendőrök elfogták

Az eljárás adatai alapján a rendőrök 2022. november 6-án éjszaka a 710-es számú főúton, Papkeszi külterületén állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét.

2022. Október 29. 09:58, szombat | Kék hírek

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől a suzukis, nem lett jó vége!

Bódult állapotban vezetett és még jogosítványa sem volt, a rendőrök elfogták, miután alaposan összetörte az autóját és magát.

2022. Október 22. 13:44, szombat | Kék hírek

Elfogtak egy drogterjesztő taxist Budapesten

A rendőrök kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak egy 43 éves férfit, aki taxijából árulta a tiltott szereket - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombaton a police.hu oldalon.