Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. Március 10. 10:04, kedd | Helyi sport

A TSC ökölvívó szakosztálya a ranglista 9. helyén

A TSC ökölvívó szakosztálya a ranglista 9. helyén

Jubiláló évet zárt a Tatabányai Sport Club Ökölvívó szakosztálya 2014-ben ugyanis ebben az évben ünnepelhette fennállásának 75. évét

Az 1939-ben Takács György által alapított szakosztály háromnegyed évszázados fennállása alatt számos sikert könyvelhet el magának mind nemzetközi mind országos szinten egyaránt. A versenyzők a tavalyi évben nemcsak nagyszerű nemzetközi és országos sikerekkel büszkélkedhetnek ahol is csapatunk tagjainak sikerült magyar bajnok és magyar bajnoki helyezéseket, valamint Tar Sándor személyében Európa bajnoki bronzérmet szerezni, hanem kis városunkban hazai és nemzetközi verseny megrendezésével is sikerült méltóvá tenni ezt a tiszteletre méltó jubileumot.
A versenyzők eredményeinek köszönhetően az országos ranglistán 143 boksz klub közül a 9. helyen sikerült szerepelni a TSC ökölvívó szakosztályának.
A további eredmények reményében a közelmúltban Székesfehérvárra utazott a csapat, ahol a régiós bajnokságon 11 versenyzővel jelent meg a TSC csapata. A versenyzők szereplésének köszönhetően a legjobb csapat címet és a vele járó kupát sikerült elnyerni.
A versenyen résztvevő versenyzők: Páter Alex, Horváth Ádám, Bihari Ármándó, Rigó Sándor, Sipos János, Dér József, Vörös Róbert, Mészáros Zoltán, Mága Richárd, Belán Zsolt, Szabó Bence.
Felkészítő edzők Rózsa András és Kardos József. Új bíróként Csokor Csaba ezen a versenyen debütált és képviselte városunkat.
Tar Sándor jelenleg a válogatottal készül a Litvániában megrendezésre kerülő rangos nemzetközi versenyre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.