Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2014. Július 28. 09:41, hétfő | Kék hírek
Forrás: MTI

Akadtak prostik és tolvajok, de nem történt kiemelt bűncselekmény a Hungaroringen

Akadtak prostik és tolvajok, de nem történt kiemelt bűncselekmény a Hungaroringen

A 29. Forma-1-es Magyar Nagydíj ideje alatt a Hungaroring közelében nem történt kiemelt bűncselekmény, azaz nem törtek fel, nem loptak el autót, nem történt rablás, zsarolás, illetve kifosztás...

Közölte mindezt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján. A rendőrök 23 esetben tettek szabálysértési feljelentést. Az eljárások elsősorban közlekedési szabályszegések miatt indultak - olvasható a police.hu oldalon.

Közölték: szexuális szolgáltatást hét nő kínált, közülük öt szabálysértési őrizetbe került. Velük szemben a Gödöllői Járásbíróság gyorsított eljárás keretében járt el.

A négy nap alatt 2687 esetben igazoltattak a rendőrök, 9 személyt fogtak el és 25 személyt állítottak elő a Hungaroring közelében. Helyszíni bírságot 67 emberrel szemben szabtak ki, iratok elvesztése miatt 20 embernek adtak igazolást - írták.

Közölték, hogy idén is mintegy 1500 rendőr vett részt a biztosításban. Minden szolgálati ág képviseltette magát, volt lovas, kutyás, motoros, gyalogos, gépkocsizó járőr, valamint bűnügyes munkatársak is dolgoztak egészen hétfő reggelig.

A közlekedés zavartalan lebonyolítása érdekében a Készenléti Rendőrség helikopterének segítségével figyelték a Hungroringre vezető utak forgalmát és a parkolók telítettségét.

A magyar rendőrök munkáját idén is segítették lengyel, szlovák, román és osztrák kollégáik - írták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.