Városlista
2024. május 25, szombat - Orbán

Hírek

2012. November 19. 09:00, hétfő | PR

Alakformálás 10 perc alatt!

Alakformálás 10 perc alatt!

Terjed a „FLABéLOS” mánia!
Mozgassa át az egész testét, erőlködés nélkül, rövid idő alatt! Hogy mi is ez és hol lehet ilyet kipróbálni? Nos, mi megmutatjuk!

Ez a szerkezet, ami hasonlít talán egy nagyobb mázsa-mérlegre, a teljes testet vibrálja működés közben. Úgy is hívják, hogy tréningpad és mozgásterápiás alakformáló készülék.

10 perc alatt a FLABéLOS-szal körülbelül 45-50 percnyi klasszikus, edzőtermi munkát végezhetünk el,különösebb megerőltetés nélkül!

Miután fellépünk a szerkezetre és felvesszük a kezdő pozíciót, ami egy kisterpeszes alapállás, elindítják a vibrálást enyhe fokozaton. Ebben a testhelyzetben felváltva mozog fel és le a jobb- és ball láb. Ez a mozgás csak pár centiméter, de a FLABéLOS billegő-mozgó padján állva, sorozatos egyensúlyvesztés következik be, mely beindítja a központi idegrendszert, az agy pedig utasítást ad az egyensúly fenntartásában részt vevő összes izomnak a korrigálásra, azaz az izomzat automatikusan "ellen tart".

Ez az úgynevezett vertikális vibráció, stimulálja az egész testet, az összes izmot és eret. Erősíti a szívműködést, javítja a keringést a testben és fejleszti az izmokat.

A FLABéLOS remek a fogyni vágyóknak, növeli a boldogsághormon szintjét (különösen, ha nézzük magunkat a tükörben vagy egy barátnő bejön velünk), idősebb korosztálynak, irodai ülőmunkát végzőknek, stresszes és időhiánnyal küszködőknek, fizikai munkát végzőknek végezetül de nem utolsó sorban az aktív sportolóknak is!

Ha egy kellemes környezetben szeretnétek kipróbálni, látogassatok el az EUPHORIA Egészségmegőrző és Fitnesz Centrumba!

Kérlek, nézzétek meg EZT a kis filmet is, amit készítettünk a gép működése közben!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 24. 11:36, péntek | PR

Hibátlannak minősítették a Jánosik Kft.-t

Minden év májusában teljes körű átvilágítást végez egy erre szakosodott cég a Jánosik és Társai Kft.-nél. Az idei auditon sem találtak hibát a társaság tevékenységének, szinte mindenre kiterjedő, tüzetes átvizsgálásakor .

2024. Május 23. 13:58, csütörtök | PR

K&H: a fiatalok több mint ötöde képtelen félretenni

tízből majdnem négyen viszont rendszeresen spórolnak

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.