Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. December 11. 14:55, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Angelina Jolie: "A nők vonzóbbak a férfiaknál"

Angelina Jolie:

Sokszor lehetett már arról hallani, hogy a színésznőnek volt pár kalandja különböző nőkkel. Sőt, egyesek szerint ma is van egy női szeretője.

Hét éve él együtt Brad Pitt és Angelina Jolie, és azóta számtalan történetet olvashattunk az életükről. Egyike a legvadabbaknak, hogy a pár megállapodott abban, Angelina nyugodtan találkozgathat a szeretőjével, aki egyes források szerint egy modell lány, mások szerint pedig a sztár valamelyik kolleganője. Mindenesetre Jolie soha nem cáfolta, milyen szenvedélyes és vad életet élt, és hogy ezt élvezte is. "Van egy sötét és vad oldalam ma is, de ez már csak Bradre tartozik." - nyilatkozta Jolie a CBS csatornán. Nemrég pedig az is kiderült, nemhogy szeretője nincs, de még barátnői sincsenek. "Nem értem meg magam velük valami jól, nem vagyok az a tipikus csacsogós nő, régen túl vad voltam, ma pedig otthonülő lettem. Egyedül Braddel tudok jókat beszélgetni. Pedig mennyivel dekoratívabb egy barátnő, elvégre a nők vonzóbbak a férfiaknál. Sajnos, szinte a legtöbb nő, aki az életemben volt, mindig féltékeny volt rám, elárult és becsapott."

Egy kivétel azért akad, mégpedig Gwen Steafni, akivel Jolie egy időben volt várandós mindkét alkalommal. Ez hozta őket össze, és a mai napig rendszeresen találkoznak, és olyankor a gyerekekkel együtt teadélutánokat tartanak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.