Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. December 30. 08:17, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Angelina Jolie túl sokat kockáztat

Angelina Jolie túl sokat kockáztat

Azt mondják, ahol hat gyerek elfér, ott a hetediknek is jut hely. Angelina Jolie és Brad Pitt az elmúlt hónapokban számtalan interjún őszintén beszélt arról, szeretnének még kisbabát.

Csakhogy mindez nem ilyen egyszerű: szorít az idő és a színésznő egészsége a tét.

Brad Pitt a napokban egy Hollywood-i étteremben pezsgőspohárral kezében mondott köszöntőt feleségének. "Büszke vagyok rád! Mindarra, amit elértél, és amit még a jövőben magadra vállalsz!" Vajon mire gondolhatott pontosan a színész? Barátok szerint, nem csak Angelina első filmrendezése a legfontosabb téma közöttük. Komolyan azon gondolkodnak, hogy 2012-ben tovább bővítik, amúgy is népes családjukat. Méghozzá nem akárhogy!

"Sokszor viccelődnek azon, ha még egyszer végigcsinálnak egy terhességet, akkor jöhetnek a hármas ikrek! Csakhogy ez náluk nem tréfa, amit egyszer Angelina a fejébe vesz, azt véghez is viszi. Úton útfélen azt nyilatkozza, ketyeg a biológiai óra, és imád teherbe esni"- állítja egy közeli barát.

Ilyen egyszerű lenne ez a történet? Sajnos nem! A 37 éves, csontsoványra fogyott színésznő ugyanis mindezzel túl nagy kockázatot vállal. A hármas ikrekhez valószínűleg hosszantartó hormonkezeléseknek vetné alá magát, ráadásul az előző két alkalommal is veszélyeztetett terhes volt. Komoly vérnyomásproblémákkal küzdött és a terhességi cukorbetegség miatt szigorú diétát kellett tartania. Szakemberek szerint egyáltalán nem biztos, hogy túlélne egy ilyen beavatkozást!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.