Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2015. Február 25. 00:00, szerda | Helyi

ATLÉTIKA

ATLÉTIKA

A nanjingi ifjúsági olimpiai játékokon kiválóan szerepelt TSC-Geoteches atléták felkészülése biztatóan alakul a 2015.évi atlétikai versenyekre

Az első fedett-pályás versenyeken Luterán Petra magasugró már túl van és az eddigi felkészülési versenyeken majd a felnőtt országos bajnokságon kiváló egyéni csúcsokat ért el. Számára a korosztályos országos bajnokság a hét végén február 28-29-én kerül megrendezésre.
Petra jó eséllyel készülhet a nagy megmérettetésre, mert ranglista vezetőként állhat rajthoz.
A másik nanjingi sikerkovács Schmölcz Márk Xavér, eddig csak a súlyokkal birkózott, de két hét múlva már gerelyt vehet a kezébe, az országos téli dobó bajnokság alkalmából.
Xavér felkészülése is sérülésmentesen zajlott, a felmérési eredményei azt mutatják, hogy erőben és gyorsaságban a tavalyi eredményeit magasan túlszárnyalta.
Salamon Zoltán, vezetőedző:
Mindkét versenyző elhivatottan készül a 2015.évi versenyévadra és reméljük, hogy ott folytatják sikersorozatukat, ahol a 2014.évben befejezték.
Petra és Xavér az év során válogatott edzőtáborokban és felméréseken vett részt, ahol sportemberi magatartásukkal és a munkához való hozzáállásukkal egyaránt vívták ki a szakági vezetők és társaik elismerését is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.