Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Március 14. 09:31, csütörtök | Helyi sport

Atomhajó kupa Serdülő szabadfogású rangsorverseny FTC - Budapest

Atomhajó kupa Serdülő szabadfogású rangsorverseny FTC - Budapest

A serdülő korosztály számára az FTC birkózó csarnokában rendezték meg a II. rangsor-versenyt, amely egyben a magyar bajnokságra történő bejutásnak az egyik állomása is volt.

A rendezvény keretében egy ünnepség is volt, ahol visszaemlékeztek az elmúlt 30 év ferencvárosi vonatkozású birkózó sikereire, mely alkalomból megjelentek az FTC jelenlegi és valamikori kiválóságai, többek között Sike András, Gáspár Tamás, Fodor Zoltán, Bácsi Péter olimpiai-, világ és kontinens-bajnokok mellett sok ismerős arc volt jelen. Az esemény apropója az volt, hogy történetének utolsó versenyét rendezték az FTC birkózó csarnokában, amely a közeljövőben lebontásra kerül.
A Tatabányai Sport Club egy kisebb létszámmal jelent meg a versenyen, néhány sérültek és betegek voltak, mások a másnapi osztrák versenyre készültek. Így is voltak sikerek, Sztancs Csaba és Gyürky Tibor harmadik helye nagyszerű teljesítmény volt, de szép győzelmekkel Vátzi Bálint és Borbély Bálint is beverekedte magát a pontot érő ötödik helyre.

Eredmények:
50 kg Gyürky Tibor III. hely
54 kg. Vátzi Bálint V. hely
85 kg Sztancs Csaba III. hely
100 kg. Borbély Bálint V. hely

Edző: Turák Pál

Címkék: birkózás tsc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 00:00, szerda | Helyi sport

Kézilabda Európa-liga - A Tatabánya főtáblás, négy további magyar csapat a selejtezőben

A Tatabánya a főtáblán, a négy további magyar együttes pedig a selejtezőben kezdi meg szereplését a kézilabda Európa-ligában.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.