Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2019. Május 24. 09:16, péntek | Helyi

Autista gyerekeknek gyűjtöttek a tatabányaiak a UPC segítségével

Autista gyerekeknek gyűjtöttek a tatabányaiak a UPC segítségével

Közel száz játékot és sporteszközt gyűjtöttek a tatabányai lakosok annak a karitatív akciónak a keretében, amelyet a UPC helyi üzletének munkatársai hirdettek meg.

Az összegyűlt adományokat a mai napon adták át az autizmussal élőket és családtagjaikat segítő Kék Madár Szülőklubnak, akik a távközlési cég képviselőitől egy értékes tévékészüléket is átvehettek.

Még márciusban indították el a UPC tatabányai üzletének munkatársai azt a jótékonysági akciót, amelynek keretében arra kérték a városban és környékén élőket, hogy tárgyi adományokkal támogassák a Kék Madár Szülőklubot. Az érdekvédelmi csoport célja, hogy segítse az autizmussal élőket és családjaikat, és felhívja a figyelmet a korai felismerés és a mozgásfejlesztés fontosságára az autizmus kezelésében.

Az akcióan rekord mennyiségű gyerekjáték, sportszer és a rászoruló gyerekek tartalmas időtöltését segítő eszköz gyűlt össze a tatabányai lakosok jóvoltából, amelyeket a UPC Magyarország képviselői egy sajtóesemény keretében adtak át a kedvezményezett szervezet képviselőinek. A UPC Magyarország egy értékes tárgyi adománnyal is hozzájárult a gyűjtéshez és a szervezet számára egy 55’-os TV készüléket ajándékozott.

Az eseményen részt vett Brokés Judit az Autisták Országos Szövetségének alelnöke és Sugár Gabriella, a KÉK MADÁR Szülőklub társalapítója, aki elmondta: „Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a UPC jó példát mutatva, társadalmilag felelős vállalatként felismerte az autizmussal élők problémájának társadalmi érzékenyítését és jelentőségét. Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a UPC felkarolta a kezdeményezésünket és sikerre vitte a gyűjtést, illetve további nagy értékű tárgyi adománnyal is segíti a Klubot és a gyermekeket.”

Marton Ildikó a UPC Magyarország tatabányai üzletének vezetője hozzátette: „A UPC vállalati kultúrájának szerves része a társadalmi felelősségvállalás és ez nem csak az országos jelentőségű karitatív programokban való részvételt jelenti, hanem a cég arra is ösztönzi munkatársait, hogy karolják fel a szűkebb környezetükben található értékes kezdeményezéseket. Így történt ez Tatabányán is, ahol a néhány évvel ezelőtt szervezett jótékonysági akciónk népszerűségén felbátorodva most ismét sikeres gyűjtést tudtunk szervezni. Óriási öröm számunkra, hogy ügyfeleink is a jó ügy mellé álltak, ezúton is köszönjük a segítségüket!”

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.