Városlista
2024. június 26, szerda - János

Hírek

2014. Augusztus 08. 16:12, péntek | Kék hírek
Forrás: MTI

Autóbusz és személyautó ütközött Dunakeszin, egy ember meghalt, többen megsérültek

Autóbusz és személyautó ütközött Dunakeszin, egy ember meghalt, többen megsérültek

Egy ember meghalt, többen megsérültek, amikor személygépkocsi és egy menetrend szerint közlekedő busz ütközött péntek délután a Dunakeszi határán található bevásárlóközpont szervizútján - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Kiss Norbert elmondta, hogy a személygépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette.
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az útszakaszt lezárták - közölte a referens.
Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletesének közlése szerint a busz utasai közül nyolc embert vizsgáltak meg a helyszínen, mindannyian könnyebb sérültek meg. Közülük négy embert megfigyelésre kórházba vittek.
A Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere az MTI-t arról tájékoztatta, hogy egy 126-os busz ütközött a személyautóval.
A helyszíni vizsgálat befejezéséig a vonalon kerülő úton közlekednek a járatok, de megálló nem marad ki - mondta a fődiszpécser.

Címkék: Baleset-közúti

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 10:39, kedd | Kék hírek

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő magyar nőt

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő 41 éves magyar nőt - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kedden a police.hu oldalon.

2024. Június 25. 10:36, kedd | Kék hírek

Vonatokon, pályaudvarokon tart 24 órás ellenőrzést csütörtök reggeltől a rendőrség

Egy európai akció keretében tart ellenőrzést a rendőrség csütörtök reggeltől péntek reggelig vonatokon és pályaudvarokon - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedden a police.hu oldalon.

2024. Június 24. 12:24, hétfő | Kék hírek

Meghalt a vonattal ütköző autó mindhárom utasa Méránál

Mindhárom utasa meghalt annak az autónak, amely személyvonattal ütközött hétfő reggel a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Méra közelében - közölte a MÁV Zrt. a Facebook-oldalán.