Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Augusztus 15. 09:28, csütörtök | Helyi

AZ ONLINE PÉNZTÁRGÉPEK BEVEZETÉSE

AZ ONLINE PÉNZTÁRGÉPEK BEVEZETÉSE

A Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tisztelettel meghívja Önt  „ AZ ONLINE PÉNZTÁRGÉPEK BEVEZETÉSE” című rendezvényére

Az online pénztárgépek bevezetésével kapcsolatban, júniusban már szerveztünk előadást, de azóta is felmerülnek folyamatosan megválaszolatlan kérdések, bizonytalanságok. A NAV szakembereit ismételten felkértük, hogy az aktuális változásokról, pontosításokról tájékoztassák az érdeklődő vállalkozásokat.
TÉMAKÖRÖK
-A pénztárgépek és a taxaméterek műszaki követelményei, a nyugtakibocsátásra szolgáló pénztárgépek és taxaméterek forgalmazása, használata és szervízelése, valamint a pénztárgéppel rögzített adatok adóhatóság felé történő szolgáltatása. A pénztárgépek beszerzéséhez nyújtható támogatás.
- Gyakorlati tudnivalók
ELŐADÓK
Dr.Ignéczi Judit NAV KEM Adóigazgatósága Eljárási Osztályvezető
Beckl Csaba NAV KEM Adóigazgatósága Operatív és Információtechnológiai Ellenőrzési Osztályvezető

IDŐPONTOK ÉS HELYSZÍNEK
2013. 08. 22. csütörtök9.00 óra Balassa Bálint Gazdasági Szakközépiskola és SzakiskolaEsztergom, Szent I. tér 7-9. ON-LINE JELENTKEZÉS

2013. 08. 22. csütörtök 14.00 óra Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri HivatalaTatabánya, Fő tér 6. I. emeleti Konferenciaterem

ON-LINE JELENTKEZÉS

A rendezvényen a részvétel térítésmentes. Az előadóterem befogadóképessége korlátozott a jelentkezéseket beérkezésük sorrendjében regisztráljuk.
Amennyiben még nem tette meg, kérjük On-line jelentkezési lap kitöltésével regisztráljon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.