Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. Augusztus 13. 07:15, csütörtök | Bulvár
Forrás: MTI

Az új Twin Peaks-sorozat forgatása szeptemberben kezdődik

Az új Twin Peaks-sorozat forgatása szeptemberben kezdődik

Szeptemberben kezdődik az új Twin Peaks-sorozat forgatása. Még nem dőlt el, hány epizód készül, de David Lynch rendezi az összest.

A kultsorozat folytatásától kedden a Tévékritikusok Szövetségének tagjai előtt beszélt a Showtime Networks elnöke, David Nevins. Mint mondta, bár Lynch tavasszal arról írt Twitterén, hogy kiszáll a projektből, neki nem volt kétsége afelől, hogy vissza fog térni.

A rendező-forgatókönyvíró áprilisban a költségvetés szűkösségére hivatkozva jelentette be távozását. A csatornának azonban végül mégis sikerült visszaédesgetnie. Nevins hangsúlyozta, hogy kiemelt programként kezeli a sorozatot, amelyet Lynch úgy rendez meg, mintha egy nagyon hosszú mozifilm lenne.

Az elnök egyelőre a 2017-es bemutatót tűzte ki célul, de nem zárta ki, hogy már jövőre sugározni tudják a szériát. Kyle MacLachlan visszatérésén kívül nem akart mást elárulni a szereposztásról, csupán annyit, hogy még nem zárult le. Azt viszont egy kérdésre megerősítette, hogy a forgatás Los Angelesben és Washington államban zajlik majd - írta a slasfilm.com filmes portál.

Az egykori Twin Peaks-sorozat folytatásának van egy különleges apropója is: éppen 25 éve mondta a filmben Laura Palmer, hogy "Viszlát 25 év múlva".

Az ABC csatornán futó Twin Peaks 1990-ben és 1991-ben két évadot ért meg. A sorozat három Golden Globe-díjat kapott, és hatalmas sikert aratott Angelo Badalamenti sorozathoz komponált zenéje is. A történetben Dale Cooper (Kyle MacLachlan) FBI-ügynök egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány, Laura Palmer ügyében nyomozott a képzeletbeli, titokzatos Twin Peaks városkában. Az új széria napjainkban játszódik és "régóta várt válaszokkal" is szolgál majd - közölte még ősszel a Showtime.

Címkék: film, sorozat, twin peaks

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.