Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2014. Október 27. 09:35, hétfő | Helyi

Bajnoki címért küzdöttek

Bajnoki címért küzdöttek

Ennek a sportágnak nagyon mélyek a gyökerei, hiszen már Hérodotosz is azt mondta: birkózás nélkül nem lehet kecses ifjakat nevelni

Mondta Turainé John Katalin alpolgármester a Kadet fiú és lány szabadfogású Országos Bajnokság megnyitóján a Földi Imre Sportcsarnokban.Az alpolgármester hozzátette: továbbgondolva az ókori bölcs szavait, nem is az a fontos, hogy milyen sportágat választunk, hiszen mindegyiket összeköti valami fontos.Elmondhatjuk, hogy nagy célhoz nagy szív kell, ez a lényege és az alapja a sportnak, hogy szívvel, lélekkel csináljuk. És kell hozzá egy álom, ami állandóan az ember szeme előtt lebeg. Az igazi bajnok mindig a célt látja maga előtt és sosem az akadályokat. Szívben és lélekben erősödnie kell annak, aki ezt az utat végig akarja járni. Egy-egy küzdelemben, ami lehet, hogy csak néhány percig tart, egy egész élet van belesűrítve, a felkészülés évekig tartó küzdelmei, az örömök, a hatalmas erőfeszítések is, amelyek a győzelemhez vezetnek el, ahhoz a semmihez nem hasonlítható érzéshez, mikor az ember úgy érzi, bármit meg tud valósítani, bármit el tud érni – hangsúlyozta Turainé John Katalin. A köszöntők elhangzása után kezdődtek el a látványos és izgalmas küzdelmek, ahol a tudásukat megmutató fiatal versenyzők vették át a főszerepet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.