Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Január 20. 07:00, csütörtök | Bulvár
Forrás: MTI/Fotó: Instagram/gaspard_ulliel

Baleset után meghalt Hannibál Lecter megformálója

Baleset után meghalt Hannibál Lecter megformálója

Síbalesete után meghalt a 37 éves Gaspard Ulliel César-díjas francia színész.

Az Alpokban történt keddi baleset után a színészt helikopter vitte a grenoble-i kórházba, sérüléseit azonban nem élte túl, szerdán elhunyt - idézte a The Guardian Ulliel családját és ügynökét.

A hely France Bleu adó jelentette, hogy egy sípálya-kereszteződésben a férfi egy másik síelővel ütközött össze, és fejsérülést szenvedett. Az adás szerint a baleset másik résztvevője nem került kórházba. Az eset vizsgálata még zajlik.

Ulliel néhány televíziós szerep után a 2001-es Farkasok szövetsége című filmben Vincent Cassel és Monica Bellucci oldalán játszhatott. 2004-ben a Jean-Pierre Jeunet rendezte Hosszú jegyességben Audrey Tautou mellett kapott főszerepet. Alakításáért megkapta a legígéretesebb fiatal tehetségek César-díját, melyet a francia Oscarnak is neveznek.

Ezután szerepet kapott a 2007-es Hannibál ébredésében, majd 2014-ben Yves Saint Laurent-t játszotta a róla szóló életrajzi filmben, ezért César-jelölést érdemelt. Végül a legjobb színész Césarját Xavier Dolan filmjével, az Ez csak a világ végével nyerte el.

Legközelebb Oscar Isaac és Ethan Hawke mellett a Marvel új produkciójában, a Moon Knightban láthatják a nézők.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.