Városlista
2024. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2017. Október 29. 04:00, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Bedrogozta ismerősét egy férfi, majd kifosztotta

Bedrogozta ismerősét egy férfi, majd kifosztotta

Mobiltelefont, kabátot és airsoft fegyvert lopott el a magatehetetlen sértettől egy férfi a minap, a kiskunfélegyházi rendőrök őrizetbe vették.

Egy fülöpjakabi férfi október 18-án 20 óra körül Kiskunfélegyházán találkozott ismerősével, akivel elment a lakására beszélgetni. A 23 éves házigazda ismeretlen hatóanyag tartalmú növényi törmelékből és dohányból sodort cigarettával kínálta vendégét, amelyet a sértett el is fogadott. A fülöpjakabi férfi a cigarettától azonnal rosszul lett, szédült, ezért ismerősét arra kérte, hívjon mentőt. Át is adta a mobiltelefonját vendéglátójának, aki azonban nem mentőt hívott, hanem a készüléket eltette, majd magatehetetlen ismerősét a házból kikísérte, és az utcán magára hagyta. A gyanúsított nem csupán a fülöpjakabi férfi telefonját, hanem kabátját és airsoft fegyverét is eltulajdonította.

A sértettre az utcán egy közeli vendéglő felszolgálója talált rá, ő értesítette a mentőszolgálatot és a rendőrséget.

A 23 éves férfit kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe vették. A gyanúsítottnál tartott házkutatás során az ellopott értékeket megtalálták. A nyomozók előterjesztést tettek a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 17. 08:35, hétfő | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: díszőrség lesz a budai Várban

Új tradíció kezdődik a budai Várban, mostantól a hét területvédelmi tartalékos ezred kéthetes váltásban a Honvédelmi Minisztérium főépülete előtt teljesít díszőrséget

2024. Június 16. 10:33, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Június 16. 10:27, vasárnap | Belföld

Három hét van a választási plakátok eltávolítására

Még valamivel több mint három hetük van az önkormányzati, nemzetiségi és EP választáson induló jelölteknek és jelölőszervezeteknek arra, hogy eltávolítsák a kampány időszakában a közterületeken elhelyezett plakátjaikat.

2024. Június 15. 11:07, szombat | Belföld

Karácsony Gergely: legyen új választás

Legyen új választás, ezt fogom képviselni - jelentette ki a főpolgármester-választás szavazatainak újraszámlálása után Karácsony Gergely a sajtó képviselőinek a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) épülete előtt tartott demonstráció