Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2021. Július 23. 12:02, péntek | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Betonfalnak ütközött egy autó a büntetőfékező miatt

Betonfalnak ütközött egy autó a büntetőfékező miatt

A balesetet okozó sofőrt a fővárosi rendőrök közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, és bevonták a jogosítványát is.

Az M3-as autópálya bevezető szakaszán a Hungária körút irányába közlekedett két autó 2021. július 21-én korán reggel. Egyikük a belső sávból, másikuk a külső sávból egyszerre sorolt be a középső sávba. A két autó közel volt egymáshoz, de nem ütköztek össze – részletezte az esetet a rendőrség.

A Peugeot ezután a középső sávból tovább sorolt a belső sávba, ekkor a Dacia sofőrje visszavágott elé, majd hirtelen szándékosan vészfékezte járművét, így akarta megbüntetni a Peugeot vezetőjét a korábbi manőverért.

A Peugeot-t vezető férfi elrántotta a kormányt, hogy elkerülje az ütközést, de megcsúszott, és a betonfalnak ütközött. A sofőr könnyű sérüléseket szenvedett.
A Daciát vezető 38 éves K. Krisztián ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztály közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást; a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, és intézkedtek jogosítványa bevonására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.