Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Június 10. 13:05, hétfő | Helyi

Biztonságban

Biztonságban

Tartják magukat a gátak Komárom-Esztergom megyében

Lassan, de apad a Duna. így már nincs szükség a gátak emelésére. Most a legfontosabb feladat a védművek biztosítása és annak megakadályozása, hogy illetéktelenek bejussanak a rendőrség által hermetikusan lezárt területre.
Továbbra is fokozott rendőri készültség van Komárom-Esztergom megyében. 2013. június 10-én 4 órakor a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság 83 szolgálatban lévő egyenruhása mellett a Készenléti Rendőrség 83 járőre vigyáz a megyében élőkre. Amennyiben szükséges lenne további erők állnak készenlétben. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság állományából 338 rendőr mozgósítható, a Készenléti Rendőrség beosztottai közül pedig 145. További segítséget jelent az a 110 rendészeti szakközépiskolás, akik öt tanáruk vezetése mellett Esztergomban a gátakon teljesítenek járőrszolgálatot.

Az árvízi védekezés megkezdése óta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén nem történt a védekezéssel összefüggő baleset és személyi sérülés.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.