Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2014. Február 27. 12:38, csütörtök | Kék hírek
Forrás: MTI

BKV-bérlethamisítókat lepleztek le a fővárosban

BKV-bérlethamisítókat lepleztek le a fővárosban

A nyomozás adatai szerint 350-400 hamis BKV-bérletet hozott forgalomba dílereken keresztül egy bérlethamisító 2013 márciusa óta Budapesten - közölte csütörtökön a police.hu.

A XIII. kerületi rendőrkapitányság csalás és közokirat-hamisítás miatt indított eljárást egy jánoshalmi és egy gyömrői férfi, valamint a bérletek készítője, a váci hamisító ellen.
A gyanúsítottaktól a hamis bérleteken kívül pisztolyokat, kábítószergyanús anyagokat, lőszert, nyomtatókat, MÁV-vonaljegyeket, hamisnak látszó személyazonosító igazolványokat és vezetői engedélyt, valamint egy szemmel láthatóan hamis rendőrségi szolgálati igazolványt foglaltak le.
A rendőrök a dílereken keresztül jutottak el a hamisítóhoz, egy 37 éves váci férfihez, akit Budapesten, a Flórián téren fogtak el február 24-én. Egyben kezdeményezték előzetes letartóztatását - közölte a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 03. 09:01, szombat | Kék hírek

NAV: folytatódik a nyári ellenőrzés

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.