Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2012. Március 15. 14:15, csütörtök | Bulvár
Forrás: STOP / Kiskegyed

Bochkor Gábor időnként teljesen kikapcsol

Bochkor Gábor időnként teljesen kikapcsol

Negyvenéves koráig igazi nőcsábász volt. Ám amikor Bochkor Gábor összejött Várkonyi Andreával és kislányuk született, a népszerű rádiós megváltozott, az ötödik X felé közeledve mintaapa lett.

- Jól csináltam, hogy nem huszonévesen állapodtam meg, rendesen kiéltem magam, sokat buliztam, csajoztam. Megöregedtem, nekem már nem kell a kísértés. Persze az ember egész életében az örömöket keresi, de én most ezt az apaszerepben találom meg. Nekem igazából a család a feltöltődés. Ha el tudunk menni egy hétvégére egy wellness-szállodába, az teljesen kikapcsol, de az is, ha egy órát basszusgitározhatok magamban. Imádok főzni, gyakran szoktam vacsorával várni Andit. Már nem nagyon szeretek otthonról eljárkálni - mondja a népszerű műsorvezető, aki a Kiskegyednek arra a kérdésére, hogy miért pont Várkonyi Andrea lett az a nő, akit választott, Bochkor Gábor a következőket válaszolja:

- Nem praktikázott, hogy behálózzon. Mást jelent nekem, amióta a gyerekem anyja, de ugyanakkor nőként is izgalmas maradt. Nem hagyta el magát a szülés után, nem hízott meg, nem látom melegítőben éjszaka kolbászt majszolni. Jól választottuk ki egymást.

Kiskegyed / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.