Városlista
2022. augusztus 19, péntek - Huba

Hírek

2021. December 10. 08:48, péntek | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Bokorba rejtette a zsákmányt

Bokorba rejtette a zsákmányt

A férfi két autót is feltört Hajdúnánáson, de nem jutott messzire. A Hajdúnánási Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Bejelentés érkezett a rendőrségre november 20-án arról, hogy Hajdúnánáson, az Ady Endre utcán beverték egy autó szélvédőjét. A járőrök azonnal a megadott címre mentek és a kapott személyleírás alapján a feltételezett elkövetőt a helyszíntől nem messze elfogták – közölte a rendőrség.

Mint kiderült, a 26 éves férfi az este folyamán két autót is feltört. Első esetben mindössze 100 forintot, míg a másik autóból a rádiót vitte magával, amit egy bokorba rejtett. A rendőrök a helyi lakost előállítását követően kétrendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, a rádiót lefoglalták. Beismerő vallomást tett.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Címkék: elfogás, lopás, rendőr, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 19. 13:03, péntek | Kék hírek

Száguldozók buktak le az 5-ös úton

Öt gyorshajtót is kiszűrtek a kecskeméti rendőrök mozgó sebességellenőrzés során Bács-Kiskun megyében a minap. Volt olyan sofőr, aki 90 helyett 193 kilométeres sebességgel száguldott.

2022. Augusztus 19. 06:00, péntek | Kék hírek

Gyorsan elítélték azt a férfit, aki a nyílt utcán akart megerőszakolni egy lányt Debrecenben

Nem jogerősen két év két hónap börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte a Debreceni Járásbíróság csütörtökön azt a 33 éves férfit, aki meg akart erőszakolni egy nőt Debrecenben

2022. Augusztus 18. 16:07, csütörtök | Kék hírek

Lopott a férfi, majd tőle is loptak

Eljárást indítottak a rendőrök két férfi ellen, akik közül az egyik Mezőkövesden ellopott egy gitárt, majd ismerőse később tőle tulajdonította el a hangszert.

2022. Augusztus 18. 09:04, csütörtök | Kék hírek

Szexuális kényszerítés miatt tartóztattak le egy férfit Pakson

Szexuális kényszerítés és rablás gyanújával tartóztatott le a bíróság egy 20 éves németkéri férfit, aki egy 55 éves nővel erőszakoskodott Pakson - közölte honlapján a rendőrség szerdán.