Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2016. Szeptember 02. 16:07, péntek | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Borsodnádasd Rally Juhász Csabával

Borsodnádasd Rally Juhász Csabával

Borsodnádasd Rally 2016.09.03-04.
Juhász Csaba - Szántó Szabolcs
Honda Civic Type R

Interjú Juhász Csaba rally versenyzővel az Integra Borsodnádasd Rally előtt.

Borsodi pilótaként milyen emlékeid vannak az Ózd Rally-ról és az azt megelőző Prológról? Ha már a prológról kérdeztelek, a nézőknek vagy időre fogsz a navigátoroddal autózni?
- Imádom a salakos prológot. Remélem a pálya jó állapotban lesz, mert akkor nagy élmény rajta autózni. Várhatóan sok néző lesz, így a jó hangulat is garantált.

Borsodnádasd - Balaton oda-vissza háromszor. Gondolom fejből megy már ez a gyors. Van-e kedvenc kanyarod?
- Még soha nem mentem ezen a gyorsaságin. Ez lesz az első alkalom, ezért precíz itinert fogunk írni. Itt is csak kétszer fogunk átmenni a pályabejárás alkalmával a pályán ugyanúgy, mint a külföldi versenyeken. Próbálunk ehhez hozzá szokni.

Ki fog neked navigálni, és milyen céllal is érkeztek az Integra Borsodnádasd Rally-ra?
- Szántó Szabolcs fog navigálni. Próbáljuk majd jól érezni magunkat és gyorsan menni. A Borsod megyei partnereink miatt indulunk ezen a versenyen, a licences versenyzőket nem értékelik, de azért meghajtjuk a Hondát rendesen.

A Rallysprintet kiknek és miért tudnád ajánlani?
- Szerintem tökéletes lehetőség kezdő versenyzőknek, hogy szervezett körülmények között kipróbálják magukat. És persze a kis költségvetésű csapatoknak is ajánlom. Remek szakaszokkal és pörgős időbeosztással vannak lebonyolítva ezek a versenyek. Ahogy látom jó pár korábbi aktív versenyző is ide jár le vezetni, erre a célra is megfelel.

Ha hármat kívánhatnál a rallysprinttel kapcsolatban mik lennének azok?
- Egy kis etap, hogy be tudjuk melegíteni a gumikat, egy kicsivel hosszabb pályák, a többi rendben van.

Köszönjük Partnereink segítségét! Az "Infovárosok hírportál hálózat", Szl Tank (Szilágyi László), Civis Solar, Bólya, Gobaldaru, DDZ Med, B-Partner&More, Mihidra Kft., NR Szoftver Kft., Black Point Kft., Magyar Ipar Kft., Vivifier.hu, Kemad, EastJob, Komplex-D, Star Holding, Nomido Madera, Lanexpert Kft., Tiszújváros Transz, Naturgold Farms, GoodStone, Olvisz 98, Baromfiudvar, Vivieszt - Med, Best -Tyre Kft., Gasztro KC, Félix Professional, Assist Trend Észak Kft., P+N Invest, Cet Star Plusz, Cet Jam, Castrol Unilub Kft, Szamsped.hu, Excel It Kft., TT Sped, Mahiti Kft., Zsomar-ker Kft., Andrezol-Net Kft., T-Forex Kft., West-Start, Vozik Balázs E.V., Hard Trans Kft., Kóródi Tamás E.V., Klima Yukon Kft., Kelet-Atlasz Kompresszor Kft., R-Pex 2000 Kft., ProDuct-Price Kft., HB Ce, Extem Line, Thermo-Ciklon, Bionly Kft., Nagy Ferenc E.V. (Munkaerőközv.), Gusto Italiano, Andrássy Üzletház, Sascamion Kft., Hernád Fólia Kft., K&K Food, Öko Trans Kft., Inter Agrowashker, Glasstone Kft., Garden Master, Márkó ÁBC, H-Euro Consult Bau Kft., ML Log Kft., FEST-GROUP, Akkusystem.hu, Kartel 97 Bt, Diákmeló Miskolc, Dr Lan Kft, DSG, TiszaBérc Kft., BSZB Invest Kft, Club Remix, Vanco Bt, Salépker EU 2000 Kft., Karcher Debrecen, Stron Bau Invest Kft., Adó-dó Plusz Kft., Phobextools, Dr. Mohácsi Ildikó - Ügyvédi Iroda.
- Hajósi Miklós -
www.hajoka.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 21. 08:22, vasárnap | Sport

Norris vezérletével mclarenes első sor a Hungaroringen

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a 39. Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérő edzését a Hungaroringen, így a vasárnapi futamon ő rajtolhat majd az élről.

2024. Július 21. 08:16, vasárnap | Sport

Gazdag Dániel mesterhármasával győzött a Philadelphia - Videó

Gazdag Dániel mesterhármasával a Philadelphia Union 3-0-ra legyőzte a vendég Nashville-t az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) szombati játéknapján.

2024. Július 20. 07:21, szombat | Sport

Vasárnap rendezik a Balaton-átúszást

Vasárnap rendezik meg a szombatra tervezett, Révfülöp és Balatonboglár közötti 42. Lidl Balaton-átúszást.

2024. Július 19. 08:14, péntek | Sport

Meteorológiai szolgálat: az időmérőn lehet egy kis eső, a futamon száraz idő várható

Nem kizárt, hogy a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérőjén lesz egy kevés eső, de a vasárnapi futam idejére száraz, meleg idő várható a Hungaroringen - közölte a HungaroMet Zrt. csütörtökön az MTI megkeresésére.