Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. Augusztus 17. 11:59, szerda | Helyi

Bosszúság helyett elővigyázatosság

Bosszúság helyett elővigyázatosság

Mindennaposakká váltak a gépkocsi-feltörések Komárom-Esztergom megyében, holott fokozott elővigyázatossággal a sértetté válás ezúttal is elkerülhető lenne.

Ülésen hagyott válltáskákkal, laptopokkal gazdagodtak a tolvajok, alig néhány perces „munka” után. A bűnözőknek egy perc is elegendő, hogy az ablakot betörve kiemeljék az autóban hagyott táskát vagy más értéket és elmeneküljenek.

Hiába helyezett ki több száz figyelemfelhívó táblát a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, az állampolgárok többsége továbbra sem tesz meg mindent értékeik védelme érdekében. Minden gépjárműnél nem lehetnek jelen a járőrök és a polgárőrök, ezért a gépjármű-tulajdonosoktól is fokozottabb elővigyázatosságot kér a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság arra kéri a lakosságot, hogy semmilyen értéket ne hagyjon az autóban jól látható helyen. Az sem megoldás, ha a táskákat egy kabáttal, vagy takaróval takarják le, az ugyanis szintén árulkodó jel lehet a gyakorlott tolvajoknak, így azokat tegyék a csomagtartóba, de a legjobb és legbiztonságosabb megoldás, ha magukkal viszik, még akkor is, ha csak néhány percre hagyják el az autót.  

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya