Városlista
2024. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2014. Május 07. 00:00, szerda | Helyi

Bringásreggeli a városban

Bringásreggeli a városban

Tatabánya ismét csatlakozik a Magyar Kerékpáros Klub és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által meghirdetett a „Bringával a Munkahelyre” akcióhoz, melynek része a „Bringásreggeli” is, amelyet 2014. május 8-án, csütörtökön két helyszínen is megrendeznek a városban. Városunk már a kezdetektől részt vesz a kampányban, így ebben az évben is tovább folytatja a kerékpározás népszerűsítését. Ahogy az előző években történt, idén tavasszal is magánszemélyek, cégek és intézmények nevezhetnek a kerékpározást népszerűsítő akcióra. A részvétel ingyenes, mindössze internetes regisztrációt igényel. A kampány része a „Bringásreggeli” elnevezésű rendezvény, melynek keretében Tatabányán 2014. május 8-án, csütörtökön a szervezők két helyszínen is várják egy kiadós reggelivel a bringásokat. Reggel 5:30-6:00h-ig az Ipari Parknál, a Búzavirág utca és a Szőlődomb utca kereszteződésében, valamint reggel 6-8h között az Árpád téren. ( A kép illusztráció)
Bővebb információ: Oláh András, klima@tatabanya.hu
Az esemény szervezői: Tatabánya Megyei Jogú Város, Tatabánya Pont Az esemény támogatója: Észak-dunántúli Vízmű Zrt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 13:17, kedd | Helyi

ALVÓ SÉRTETTŐL LOPTAK AZ AUTÓPÁLYÁN

A tatabányai rendőrök tetten érték azt a két román férfit, akik egy pihenőben ismeretlen módon kinyitották egy alvó sértett gépkocsiját, és abból pénzt vittek el.

2024. Június 04. 04:00, kedd | Helyi

Átadta rozsdamentes gerendákat gyártó üzemét Tatabányán a Transport-Beton

Egyenes és hullámos gerincű rozsdamentes gerendákat gyártó üzemet adott át a Transport-Beton Kft. Tatabányán.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.