Városlista
2021. december 5, vasárnap - Vilma

Hírek

2021. November 05. 09:23, péntek | Helyi
Forrás: T-Szol Zrt.

Csalók járják a lakásokat

Csalók járják a lakásokat

A mai napon Társaságunkhoz bejelentés érkezett, miszerint egy vörös hajú hölgy vízóra leolvasására, fényképezésére hivatkozva járja a lakásokat, jelenleg a Gál István lakótelepen.

Felhívjuk Tisztelt Fogyasztóink figyelmét, hogy ez az egyén csaló! Biztonságuk érdekében mindenkifokozott bizalmatlansággal kezelje az ilyen, és ehhez hasonló megkereséseket.

Munkatársaink sem most, sem a jövőben nem keresik fel Önöket előzetes tájékoztatás nélkül! Kollégáink fényképes azonosító igazolvánnyal rendelkeznek, a lakásokba kizárólag óracsere ésóraleolvasás alkalmával kívánnak belépni, mely esetekben előre meghatározott időpontbanérkeznek.

Kérjük, hogy amennyiben Önnél a T-Szol Zrt. nevében bárki megjelenik, kérje el az azonosítókártyáját!
Amennyiben hasonló esetet tapasztal, hívja a 34/600-700-as telefonszámot vagy a 34/200-288-asközvetlen hibabejelentő telefonszámot, ahol diszpécsereink szükség esetén a fényképesigazolvány sorszáma alapján igazolni tudják munkatársunk hiteles személyét.

Címkék: csaló

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 02. 12:22, csütörtök | Helyi

Ingyenes prosztatarák szűrési hónapot tartott a Bridgestone

A kampány középpontjában a rendszeres rákszűrés és az általános egészségmegóvás áll

2021. November 25. 14:02, csütörtök | Helyi

Világszínvonalú szemvizsgálat a tatabányai OptiMarkt optikában

Minden szem más és más, akárcsak az ujjlenyomat. Ez az egyéni különlegesség pedig személyre szabott korrekciós eljárásokat követel meg.

2021. November 22. 12:00, hétfő | Helyi

Kettős gyilkosság miatt emeltek vádat egy hajléktalan ellen

Vádat emeltek egy hajléktalanként élő férfi ellen, aki januárban bozótvágóval és késsel megölte alvó ismerőseit - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

2021. November 22. 08:46, hétfő | Helyi

MOVE 2021: Új mobilitási megoldásokkal alakítja át a Bridgestone és a Webfleet Solutions az elektromos flottákat

A Bridgestone EMIA és leányvállalata, a Webfleet Solutions a világ egyik legnagyobb mobilitási rendezvényén, a londoni MOVE 2021-en mutatta be, milyen megoldásokat nyújt az elektromos flották népszerűsítésére.