Városlista
2022. június 26, vasárnap - János

Hírek

2021. November 05. 09:23, péntek | Helyi
Forrás: T-Szol Zrt.

Csalók járják a lakásokat

Csalók járják a lakásokat

A mai napon Társaságunkhoz bejelentés érkezett, miszerint egy vörös hajú hölgy vízóra leolvasására, fényképezésére hivatkozva járja a lakásokat, jelenleg a Gál István lakótelepen.

Felhívjuk Tisztelt Fogyasztóink figyelmét, hogy ez az egyén csaló! Biztonságuk érdekében mindenkifokozott bizalmatlansággal kezelje az ilyen, és ehhez hasonló megkereséseket.

Munkatársaink sem most, sem a jövőben nem keresik fel Önöket előzetes tájékoztatás nélkül! Kollégáink fényképes azonosító igazolvánnyal rendelkeznek, a lakásokba kizárólag óracsere ésóraleolvasás alkalmával kívánnak belépni, mely esetekben előre meghatározott időpontbanérkeznek.

Kérjük, hogy amennyiben Önnél a T-Szol Zrt. nevében bárki megjelenik, kérje el az azonosítókártyáját!
Amennyiben hasonló esetet tapasztal, hívja a 34/600-700-as telefonszámot vagy a 34/200-288-asközvetlen hibabejelentő telefonszámot, ahol diszpécsereink szükség esetén a fényképesigazolvány sorszáma alapján igazolni tudják munkatársunk hiteles személyét.

Címkék: csaló

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 02. 11:29, csütörtök | Helyi

Hat felnőtt bemutatóval készül az évadra a tatabányai Jászai Mari Színház

Az új szezonban a Jászai Mari Színház hat felnőtt és kilenc gyerekeknek szóló bemutatóval várja a közönséget - közölte a színház igazgatója az MTI-vel.

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását