Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2021. November 05. 09:23, péntek | Helyi
Forrás: T-Szol Zrt.

Csalók járják a lakásokat

Csalók járják a lakásokat

A mai napon Társaságunkhoz bejelentés érkezett, miszerint egy vörös hajú hölgy vízóra leolvasására, fényképezésére hivatkozva járja a lakásokat, jelenleg a Gál István lakótelepen.

Felhívjuk Tisztelt Fogyasztóink figyelmét, hogy ez az egyén csaló! Biztonságuk érdekében mindenkifokozott bizalmatlansággal kezelje az ilyen, és ehhez hasonló megkereséseket.

Munkatársaink sem most, sem a jövőben nem keresik fel Önöket előzetes tájékoztatás nélkül! Kollégáink fényképes azonosító igazolvánnyal rendelkeznek, a lakásokba kizárólag óracsere ésóraleolvasás alkalmával kívánnak belépni, mely esetekben előre meghatározott időpontbanérkeznek.

Kérjük, hogy amennyiben Önnél a T-Szol Zrt. nevében bárki megjelenik, kérje el az azonosítókártyáját!
Amennyiben hasonló esetet tapasztal, hívja a 34/600-700-as telefonszámot vagy a 34/200-288-asközvetlen hibabejelentő telefonszámot, ahol diszpécsereink szükség esetén a fényképesigazolvány sorszáma alapján igazolni tudják munkatársunk hiteles személyét.

Címkék: csaló

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya

2024. Február 25. 15:23, vasárnap | Helyi

Korszerűsítik a komáromi idősek otthonát

Energiamegtakarítást eredményező, komplex felújítást végeznek a komáromi bentlakásos idősek otthonában, ahol 90 embert gondoznak - közölte az önkormányzat az MTI-vel.

2024. Február 17. 16:39, szombat | Helyi

Új üzemcsarnokot épített a tatabányai Motor-Classic

A veterán autókat felújító és egyedi fémalkatrészeket gyártó tatabányai Motor-Classic Zrt. termelő területét egy új, 2000 négyzetméteres üzemcsarnokkal bővítette, ahol fémmegmunkáló CNC egységet alakítottak ki.

2024. Február 10. 12:44, szombat | Helyi

A Tatabányai Járásbíróság első fokon két és fél év börtönbüntetésre ítélt egy férfit

Az oroszlányi Malom-tónál láncfűrésszel másokat fenyegetett, majd rátámadt az őt megfékezni igyekvő rendőrökre.