Városlista
2024. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek

2011. Október 28. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Csernus a saját feleségét nem mentette meg

Csernus a saját feleségét nem mentette meg

Meghökkentő nyilatkozatot adott a Fókusznak, igaz hosszas győzködés után, a kudarcot vallott nagyszájú pszichodoktor, Csernus Imre.

Végre bevallotta, amit már sokan tudtak, hogy nagy tudás ide vagy oda, a saját házasságát nem tudta megmenteni. Csernus láthatóan kereste a szavakat és szólásmondások mögé bújva próbálta körülírni saját kudarcát. "A suszter gyerekeinek lyukas a cipője" - mondta kissé zavartan, maga elé meredve. Úgy tűnik a kudarcot tovább már titkolni nem lehetett. Korábban Csernus, több a házassága válságáról kérdező újságírót küldött el melegebb éghajlatra, a maga szokásos durva és vulgáris stílusában. Bizonyára kellemetlen lett volna beismerni a régi mondás igazát, miszerint aki tudja csinálja, aki nem tanítja... A beismerő vallomás után Csernus hangzatos közhelyekbe menekült és ezt nyilatkozta: "Az vesse rám az első követ, aki emberként istent játszik." A kudarcot korábbi ösztönlény mivoltával és alacsony érzelmi intelligenciájával magyarázta. Majd nyilvánvaló elterelő hadműveletként korábbi drogproblémáiról kezdett beszélni. Azt mondta, hogy a drog pozitív szerepet játszott személyiségfejlődésében. Hm, hm, biztosan így van. A storyonline.hu örül a beismerő vallomásnak és nagy örömmel idézi a nagyszájú doki egy korábbi hangzatos bölcsességét: "Van egy alapmondat, ami ha nem hangzik el, akkor nem leszel stabil a férfivá válás folyamatában. Adott helyzetben képes vagyok arra, hogy gyáva legyek!"

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 22. 13:47, kedd | Bulvár

Féláron vehet gyerekjátékokat a NAV-tól

Rendszeres dilemma, hogy karácsonyra, mikulásra milyen ajándéknak örülnének a családtagok és mikor van idő megvásárolni azt.

2024. Október 22. 10:33, kedd | Bulvár

Lionel Richie jövő nyáron Budapesten lép fel

Lionel Richie csaknem húsz év után visszatér Budapestre. A világhírű amerikai énekes-dalszerző 2025. július 17-én az MVM Dome-ban lép fel Say Hello to the Hits című európai turnéja keretében.

2024. Október 21. 08:21, hétfő | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében vasárnap, a férfi a fején és végtagjain sérült meg – írta a Beszterce-Naszód megyei katasztrófavédelem (ISU) közlése alapján a News.ro.

2024. Október 20. 08:50, vasárnap | Bulvár

Elvitték minden idők legnagyobb ötöslottó nyereményét

Harminchárom hét halmozódás után egy játékos elvitte az ötöslottó eddigi legnagyobb nyereményét, 6,613 milliárd forintot, a nyertesnek a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a nemzeti lottótársaságnál